118 posts / 0 nye
Seneste indlæg
Hej OZ7C
Tak for din hilsen, og tillykke med i går.
73 Gert
5
Your rating: Ingen Average: 4.7 (3 votes)

OZ1LLY/Gert Poulsen

Øv for en træls tone, øv for udmeldelsestrusler og øv for den megen vrøvl, der er gennemgående i de seneste indlæg. 
Der er blevet præsteret er godt og grundigt stykke arbejde med at lave et nyt vedtægtsforslag. Der har været en god debat om indholdet. Noget kan man være enig i, og i andet det modsatte.
Nu skal forslaget så stå sin første prøve med afstemningen i RM. Beklageligvis på en måde, som endnu ikke er vedtaget. Metoden er smart nok. RM mener den skal bruges. Men det er altså ikke sådan, det er beskrevet i de gældende vedtægter. Nok er RM foreningens øverste myndighed, men også de skal følge de gældende vedtægter.
Jeg ønsker på ingen måde, at sabotere eller unødigt forhale processen. Jeg ønsker blot det sker “efter bogen”, så vi kan komme videre og være sikret imod, at et kommende RM med en anden holdning end det nuværende ikke kan påstå, at de kommende vedtægter ikke er gyldige, da de ikke er blevet vedtaget efter de gældende vedtægter.
Påstår man, at RM som øverste myndighed ikke skal følge vedtægterne, fordi RM har vedtaget noget andet, så er vi som forening på rigtig tynd is. 

73 OZ1EDD Kaj
 
2
Your rating: Ingen Average: 2 (8 votes)
Hej Alle,

​Den med den trælse skingre tone - er jo desværre den afledte effekt af mange års "hård" styring med vedtægtslinealen!!
​Jeg håber inderligt at tonen skifter til noget mere venligt ganske snart...

​Jeg vil også INDTRÆNGENDE anmode om at stoppe forsøgene på at forplumre den process som et overvældende flertal i EDRs repræsentanskab vedtog på mødet d. 14. oktober 2017...

​For at sikre OS ALLE imod vedtægtslinealens genfødsel, så må jeg henlede opmærksomheden på et lille arrangement d. 16. december 2017, detaljen fides her: http://edr.dk/da/news

​Mon ikke vi så kan blive fri for at høre mere om denne sag og glæde os til at EDRs grundlov efter e-afstemningen og ratificeringen kan sættes hen på hylden... OG VI KAN KONCENTRERE OS om Verdens BEDSTE Hobby...
5
Your rating: Ingen Average: 4.8 (11 votes)
Vy 73 de OZ5WU/Michael 
Hej Michael, OZ5WU

Er der mulighed for tilskuerne d. 16. december 2017 mod betaling at indtage et måltid i anledning af den store dag?

 
5
Your rating: Ingen Average: 4.2 (6 votes)

de OZ7XF / Allan

Hej Allan

Som til alle ordinære repræsentantskabsmøder er der også adgang for EDRs medlemmer til denne Ekstraordinære Event..
​Så du er yderst velkommen til at komme og overvære dette vigtige møde..

​Umiddelbart har jeg ikke hørt noget om spise arrangement, men raslen på vandrørene taler om æbleskiver m.v efter eksekveringen af den udsendte dagsorden.
5
Your rating: Ingen Average: 4.9 (7 votes)
Vy 73 de OZ5WU/Michael 
Jeg syntes det er en god ide af byde på æbleskiver til de fremmøde, nu da der vel bliver en grund til at fejre sammenkomsten og tegnebogen er fremme.
​I ønskes alle et godt møde.
Vy 73
​OZ1LLY/Gert
5
Your rating: Ingen Average: 5 (8 votes)

OZ1LLY/Gert Poulsen

Hej Gert

En skam, at du ikke den 16. kan komme til Odense. Men din forklaring om hvorfor er mere end godkendt smiley.

Jeg ser frem til et hyggeligt møde, hvor vi ikke behøver at diskutere eller stemme om nye vedtægter, fordi vi to og forhåbenligt mange andre RM-er allerede har stemt for, at det skal vi have. Derfor giver det ikke nogen mening at gentage dette, undskyld betegnelsen, cirkus, som størstedelen af EDRs medlemmer ikke gider at høre mere om.

Så lad os på mødet bruge tiden på at ønske EDR god vind fremover, mens vi nyder æbleskiverne og gløggen.

 
5
Your rating: Ingen Average: 4.4 (11 votes)

Vy 73 de OZ1FF/Kjeld

QRV 1,3 - 47 GHz/JO45BO58

Dr Om OZ1EDD

Du skriver:

Øv for en træls tone, øv for udmeldelsestrusler og øv for den megen vrøvl, der er gennemgående i de seneste indlæg.

Hvis du hermed mener min udmelding i #75 om tage mit medlemsskab af EDR op til revision, så er du galt afmarcheret. Revision er et vidt begreb, som måske kan ende i en udmelding. Jeg er nu nok mest stemt for at engagere mig mere i at bekæmpe de kræfter i EDR, som efter min mening udøver foreningsskadelig virksomhed ved at arbejde for status quo og accepterer, at en årlig medlemstilbagegang på 5% er en naturlig udvikling og 12 numre af OZ på papir er fremtiden.

Terningerne er kastet. I næste uge er vi meget klogere.
 
5
Your rating: Ingen Average: 4.2 (10 votes)

Vy 73 de OZ1FF/Kjeld

QRV 1,3 - 47 GHz/JO45BO58

Hej Kaj (og alle andre)
​Du har ret klart beskrevet hvorfor RM blver nødt til at mødes 16.12.2017 til et ekstraordinært møde.
Det kan også udtrykkes således:at ​RM's og dirigentens manglende indsigt i vedtægter gjorde udfaldet, og demed selv er årsagen til at det er endt således.
Havde forslagsstillerne til de nye vedtægter sørget for også at indsende et forslag om at de gældende vedtægter ændres til også at omfatte e-mail afstemning, så havde det taget få minutter at behandle og indføre. Det kunne snildt havde været et punkt på dagsoordenen forud for behandlingen af de to vedtægtsforslag og upagtet hvilket af de to forlsag der blev vedtaget. Stukturen af dagsordenen og forløbet, gjorde at dirigenten besluttede at droppe behandlingen af forslaget fra OZ7S, Unden tvivl lå der en strategi bag hvordan dagsodenen var udformet, hvor det nye forslag kom først til behandling, og man var givet for selvsikre på udfaldet af afstemning om det nye forslag, og tog sig ikke i agt for, at det kunne blive sparket til hjørnespark for ydeligere behandling, hvilket var ret indlysende kunne ske..
Det er dog tilfredsstilende at flertallet i HB, som ikke omfattede OZ5KM Kjeld samt OZ8XW Flemming, så at kritikken af måden det foregik på var berettiget. Vedtægterne gælder også for RM som du jo skriver.
​Som kære RM lev nu op til det ansvar I har, og mød op den 16.12.2017 og erkend at vedtage e.mail afstemning uden rettelse af eksisterende vedtægter var selvtægt..
3
Your rating: Ingen Average: 2.3 (9 votes)

Kurt Poulsen
OZ7OU
EDR - join us
http://www.hameren.dk http://www.hamcom.dk

Hej Kurt
Skal jeg  forstå det sådan at I ikke ønskede dette møde indkaldt !

Det er dog tilfredsstilende at flertallet i HB, som ikke omfattede OZ5KM Kjeld samt OZ8XW Flemming, så at kritikken af måden det foregik på var berettiget. Vedtægterne gælder også for RM som du jo skriver.
​Som kære RM lev nu op til det ansvar I har, og mød op den 16.12.2017 og erkend at vedtage e.mail afstemning uden rettelse af eksisterende vedtægter var selvtægt..

73 Boye
5
Your rating: Ingen Average: 4.4 (7 votes)

Sider

Topic locked