47 posts / 0 nye
Seneste indlæg
Ydingnyt
Efter at have lyttet til Ydingnyt i aften vil jeg foreslå, at HB-møder og RM i fremtiden afholdes på repeateren. Med de besparelser, som opnås derved, kan der sikker blive en skærv til overs til repeaterkassen.
 
5
Your rating: Ingen Average: 4.6 (10 votes)
Kære OZ1FF
​På Yding Nyt kan man, under eventuelt, diskutere det der optager raioamatører, og så længe man ikke kommer med usandheder eller "sviner hinanden til" skal der være plads til alle, og til alles meninger.
Jeg mener derfor ikke at din kommentar er relevant.
73 de OZ3ZU/Viggo 
3
Your rating: Ingen Average: 2.6 (5 votes)

OZ3ZU/Viggo

Det er ret sjovt. Hver gang der er noget med ballade og EDR, så er det Jyder der bringer det op. Ydingnyt OMG - lær dog at være lidt overbærende og lad være at brokke jer konstant. Gør noget ved det eller ti ! I kunne lære meget af os øst for Storebælt, her går vi store sko og er inkluderende. Det der udkants halløj, hvor der bliver kigget skævt til naboen fordi han ikke er som en selv, kan I godt holde for jer selv det er klamt !! Den slags der forekommer på Yding forekommer IKKE på nogen sjællandske repeatere, meget tankevækkende.
3
Your rating: Ingen Average: 3 (7 votes)

Respekter hinandens forskelle

Hej Max
(og andre)

Jeg tror såmens' ikke det er et jysk fænomen. Jeg er selv jyde - Sønderjyde tilmed. Bor så i "Kjøffenhavns".
Og jeg kan ikke genkende det der sker lige der. At det er noget som nogen knytter til Yding repeateren,
tror jeg mere har med enkelte personer at gøre end med noget i det østjyske at gøre.
Østjyderne er generelt lige så fornuftige og fordragelig folk som så mange andre.

Næh, du! Jeg tror vi skal til at gå i analyse-modus og kikke lidt nærmere på hvor alt det her kommer fra.

Og det jeg har hørt på Yding repeater-nyt i de sidste par ombæringer har været rimelig fornuftige folk.
Så er der fra tid til anden undtagelser. Og det er nok disse undtagelser vi skal have taget fat på.

Jeg stiller gerne lydoptagelser til rådighed omkring de forskellige Yding repeater nyt, for dem der orker at lytte på det.
Har en lidt mere direkte adgang til den end så mange andre - og gennem længere tid - selv om jeg bor i København.

73's

Kenneth OZ1IKY
 
5
Your rating: Ingen Average: 4.3 (8 votes)

... kun tåber og døde fisk svømmer med strømmen - og de samme tåber og levende fisk frygter ej Havet!

Hej Kenneth

Tak for informationen omkring lydfilerne af Yding Repeaternyt.
Jeg fik nu listet den seneste ud fra anden kilde.

Det er muligt, at jeg er usædvanlig langsom i opfattelsen eller jeg simpelthen ikke kunne tro mine egne øren. For jeg måtte udstyre mig med papir og blyant, og gennemlytte OZ5KM passagen 3 gange. Og stadig er jeg i tvivl omkring det aflyttede med hensyn til udgiftberegningen.

Jeg har desuden utroligt svært ved, at hovedbestyrelsesmedlem OZ5KM i sin argumentation offentligt udstiller en af foreningens ansatte.
Jeg bliver i den anledning nødt til at erindre om bestyrelsesansvaret i forbindelse med ansatte, samt og ikke mindst en bestyrelses ansvar i forbindelse med regnskabssaflæggelse og -forvaltning.
5
Your rating: Ingen Average: 4.9 (8 votes)

de OZ7XF / Allan

Hej

Og hvor finder jeg så disse lydfiler ?

73 Boye
 
No votes yet
Hej Allan
​Når du nu stadig er i tvivl om det aflyttede med hensyn til udgiftsberegningerne så burde du nok skrue ned for den moralprædiken der her fremføres. Da OZ5KM Kjeld altid læser op fra et manus, så havde jeg i aftes mulighed for at læse dette. Der bliver referaret en udtalelse på et HB møde om beløbet for EDR deltagelse på HAMRADIO (og det havde indflydelse på debatten) og da lydfilerne fra HB er frit tilgængelige, så formoder jeg man også her hører det nævnte tal. Det stemte ikke overens med OZ5KM's errindringer og det fik han efterfølgende afklaret til et væsentlig lavere beløb. Det er ikke at udlevere en medarbejder men men en skilding af et forløb og for at på pointeret og retfærdiggjort at man ikke har ødslet med EDR's midler. Jeg kender en del til denne sag, da jeg transportede både OZ5KM og OZ5HZ derned i min egne bil (og tilbragte nogle gode dage sammen med dem) da jeg alligevel hvert år deltager i 5 Workshops samt video optager foredrag dernede, og helt for egen regning, Så jeg har helt bestemt været en væsentlig sponsor for EDR's deltagelse på HAMRADIO, så det kunne gøres billigt i de to år. Det har dog skabt megen ballade i de dage på den røde avis, hvilket jeg ikke fatter formålet med, men der jo altid nogen brokhoveder der skal markere sigvideo, Jeg ser ikke noget odiøst i at omtale det på Yding RepeaterNyt. Det har jo bl.a. fra OZ5DM David (sekretær i HB) flere gange lydt, at der er fuld åbenhed og alt materiale står til rådighed for alle medlemmer. 
​Åbenhed og orientering fra HB'er er nu meget bregrænset, bortset fra den pleje af medlemmerrne som Kjeld OZ5KM yder på Yding RepeaterNyt
3
Your rating: Ingen Average: 2.1 (8 votes)

Kurt Poulsen
OZ7OU
EDR - join us
http://www.hameren.dk http://www.hamcom.dk

Hej Kurt

Jeg kan på baggrund af dit irettesættende indlæg kraftigt anbefale dig at lytte til optagelsen, bruge dine talfærdigheder og danne dig en konklusion på baggrund af alle de nævnte tal, incl. det sidste.


 
4
Your rating: Ingen Average: 4 (8 votes)

de OZ7XF / Allan

God glimragende aften alle sammen!

Jeg kan kun give Allan OZ7XF ret!

Lyt og ved selvsyn (hørelse) dan dig dit eget billede.
Så slipper vi for mumle-mumle og jamen-jamen samt andre bevidste forsøg på generering af misforståelser.

Nogen der mangler lydfilen ?
https://www.dropbox.com/s/s5widt...
(her kan man også hører et andet prominent og fremtrædende EDR medlem erklærer at han ikke forstår ret meget ....)

73's

Kenenth OZ1IKY
 
5
Your rating: Ingen Average: 4.1 (9 votes)

... kun tåber og døde fisk svømmer med strømmen - og de samme tåber og levende fisk frygter ej Havet!

Hej Kenneth
​Sikke noget sludder om generering af misforståelse. Jeg har hørt lydfilen og det er præcist som jeg kommenterede.. Der fremkom på HB mødet et stort tal, som var forkert og medvirkende til at man ikke ville deltage på Hamradio. Så blev tallet reduceret på bagrund af forespørgsel om det rigitghed, og efterfølgende endnu reduceret da der var konteringsfejl. Så er det ikke det faktiske forløb som der her kom på banen ?. Så hvad er din mission med mumle mumle og jammen jammen kommentaren ? 
3
Your rating: Ingen Average: 2.3 (7 votes)

Kurt Poulsen
OZ7OU
EDR - join us
http://www.hameren.dk http://www.hamcom.dk

Hej til Alle
Tak til Kenneth og andre for link til lydfilen
Intresant lydtning,

73 Boye
 
5
Your rating: Ingen Average: 4.4 (7 votes)

Sider

Topic locked