118 posts / 0 nye
Seneste indlæg
Dr Om OZ7OU

Du skriver:

Unden tvivl lå der en strategi bag hvordan dagsodenen var udformet, hvor det nye forslag kom først til behandling, og man var givet for selvsikre på udfaldet af afstemning om det nye forslag

Hvis du har flere konspirationsteorier på lager, så kom med dem nu. Gerne inden julefreden sænker sig over EDR og de nye vedtægter træder i kraft. Nu vil du sikkert spørge, hvor jeg ved det fra. Men du kan være helt sikker på, at min spådom om det nu pågående valgs udfald er lige så fri fantasi som dine konspirationsteorier.
 
5
Your rating: Ingen Average: 4.3 (9 votes)

Vy 73 de OZ1FF/Kjeld

QRV 1,3 - 47 GHz/JO45BO58

Hej Kurt

Din efterrationalisering om, hvad man kunne have gjort, er uden betydning. Ligeledes er din opfattelse af en forud anlagt strategi.
Hold dig hellere til referatet og lydoptagelsen fra mødet.
Rækkefølgen af forslagene var ikke afgørende, idet man fulgt OZ9VAs opfordring til at stemme om, hvilken man ville gå videre med.

 
5
Your rating: Ingen Average: 4.6 (10 votes)

de OZ7XF / Allan

Hej OZ7C
​Nu er jeg ikke en del af et "I" jda du givet hentyder til OZ8XW og OZ5KM. eg har bare orienteret mig om hvem i HB der tog initativet til indkaldelse til ekstraordinært RM. Du har givet bemærket at OZ8XW Flemming længe har advokeret for at det ifølge gældende vedtægtern krævede et fysisk RM møde og ligeledes OZ5KM Kjeld, så det skulle gerne afkræfte din mistanke om at det var uønsket...  
2
Your rating: Ingen Average: 1.6 (7 votes)

Kurt Poulsen
OZ7OU
EDR - join us
http://www.hameren.dk http://www.hamcom.dk

Hej Kurt

Ja du får det næsten til at lyde som om du er helt uskyldig !

Men jeg vil nu aligevel håbe at alle RM møder op den 16 dec., da det uden tvivl
er et vigtigt møde.
Skulle jule sneen være faldet , så kan man jo blive forhindret i fremmøde

73 Boye
5
Your rating: Ingen Average: 4.4 (8 votes)
Det er muligt at RM måske ikke var helt skarpe nok på RM-mødet, og derfor er det nødvendigt med et nyt RM møde den 16. således ingen, gentager ingen, herefter kan tillade sig at rette kritik af det der bliver vedtaget.

Det kan også undre at tilsyneladende ingen før og under RM, var klar over at det vi besluttede kunne afstedkomme så meget støj bagefter.
Særlig når vi har handlet i god tro til gavn for EDR.

​Og måske kommer der en lille nisse frem efter d. 16.dec.og pisser i skålen med risengrød?

Jeg ser frem til julefred i EDR, og at vedtægter bliver lagt på hylden indtil videre.

​Andre steder kan møder suspenderes, og nogle kan endda indkalde til flere generalforsamlinger samme aften, alt sammen for at få ting til at lykkedes efter det som de fremmødte er blevet enige om.

​Vi er vel enige om at det er sammenholdet som gør os stærke. 

Vy 73
OZ1LLY/Gert
RM Nordjylland
5
Your rating: Ingen Average: 4.8 (11 votes)

OZ1LLY/Gert Poulsen

Hej Gert
​Det glæder mig at konstatere du ser lidt anderledes på sagen, ved lidt nærmere omtanke. Det som de 5 fra HB har taget intiativ til, i form af indkaldelse til det ekstraordinære RM er en logisk beslutning, som vil forhindre at nogen efterfølgende kan påstå det var en vedtægtstridig handling som RM har foretaget, (hvilket det var og ville falde ved en nærmere prøvning). Sådan er der jo også argumenteret fra HB.
Det er derfor en hjælpende hånd fra HB til RM. Der er ingen tvivl for mig om at de 5 i HB har en stor interese i at de nye vedtægter vedtages, og initiativet kan derfor også ses på den bagggrund.
Så der er jo lige før du bør undskylde dit latrinære udfald mod HB om at de p...... på RM.
​Og så er det lidt trræls at Michael OZ5WU, som en del af processen, gør lidt grin med sagen, det er ikke passende efter min mening.
​Om så den ændrede valg procedure og metode for valg af  RM og efterfølgende valg af HB knytter medlemmerne nærmere til EDR eller det modsatte må tiden vise.
2
Your rating: Ingen Average: 1.4 (10 votes)

Kurt Poulsen
OZ7OU
EDR - join us
http://www.hameren.dk http://www.hamcom.dk

Hej,
​Jeg tror Kurt at du skal være den sidste til at belære folk om hvordan de skal ytre sig. Hvis jeg læser nogle af dine indlæg så ar de langt fra en tone som jeg vil betegne som høflig og inkluderende. 
5
Your rating: Ingen Average: 4.6 (9 votes)

73 de OZ1EYZ
Istvan

Hej Istvan
​Tak for din kommentar. Der er givetvis nogle der har samme opfattelse som dig, og med hensyn til at være indkluderende, så er det ikke en målsætning jeg ser relevant, når man debatterer. Det udsagn er er meget misbrugt og udmønter sig på mange måder her på Forum og i HB. Jeg forsøger at forholde mig til faktiske forhold. Jeg har aldrig i mit liv deltaget i sådanne debatter, jeg gentager aldrig,, før jeg i 2015 fik indsigt i de fuldstændigt groteske forhold der var i EDR. Det var et kultur shock af dimensioner. Det afsted kom jeg meldte mig under fanerne og den udvikling er velkendt. Det er uundgåeligt at der kommer rekationer, når jeg finder at tingene er gået for vidt, og hvis du tænker på min kommentar til Gert OZ1LLY så var det mere en lokal lille slag over snuden for "sproglige blomster". Gert og jeg kender udmærket hinanden og den kommentarer giver ingen skår i den gensidige forståelse og respekt for hinanden.
Et kendetegn for mig er at når folk jeg kender og værdsætter udsættes for uretfærdig eller ubegrundet kritik, så forsvarer jeg dem på samme måde som var det mig selv. og det kan da give knubs fra dem der er "skadevolderne"
​Jeg glæder mig over at deltage meget aktivt i andre og tidskrævende aktiviter, som bl.a. også omfatter amatørradio aktiviteter på teknisk plan, hvor jeg har en stik modsat oplevelse af min person, der i den grad værdsat, så jeg tager det helt roligt. Det r kun det her forbistrede miljø omkring EDR der er plagsomt af være vidne til..
 
2
Your rating: Ingen Average: 1.9 (9 votes)

Kurt Poulsen
OZ7OU
EDR - join us
http://www.hameren.dk http://www.hamcom.dk

Dr Om OZ7OU

Et kendetegn for mig er at når folk jeg kender og værdsætter udsættes for uretfærdig eller ubegrundet kritik, så forsvarer jeg dem på samme måde som var det mig selv. og det kan da give knubs fra dem der er "skadevolderne"

Ikke fordi at jeg på nogen måde føler mig kvæstet eller truffet, men set ud fra din argumentation gennem de sidste to år, så gætter jeg næppe forkert, hvis jeg i din verden er en af "skadevolderne".

Dette har jeg det fint med, da min horisont i EDR rækker ca. 20 år bagud, hvor jeg ikke kun har fulgt udviklingen på sidelinjen, men også været meget tæt på i lokalafdelingsarbejde, RM og HB. Så modsat din opfattelse af det, som du kalder de faktiske forhold, så bunder den nuværende fløjkamp i hændelser, som ligger før dit engagement i EDR i 2015.

Tilbage i 2010 valgte jeg ikke at genopstille til HB for kreds 7, da alle tiltag til udviklingen af EDR konsekvent blev skudt ned fra sidelinjen af en magtfuld HR. Så ville jeg heller lave radio og lokalafdelingsarbejde end spilde min tid på ørkesløse debatter med samme.

4 år senere valgte vi 5Hz til formand. Havde jeg på dette tidspunkt vidst, hvilke egenskaber han repræsenterede, så havde han ikke fået min stemme. Fra 2014 til 2016 havde vi et af de sorteste kapitler i EDRs historie. En periode med udstrakt nepotisme, dog ikke udført af "paven", men af to andre magtfulde personer i og omkring HB, som i den svage, men veltalende formand kunne pleje deres egne magt- og økonomiske interesser, altimens de så gennem fingere med hans fiflerier med lidt af hvert. Muligjort af, at den øvrige del af HB havde forladt skuden, da man ikke kunne se muligheder for samarbejde overhovedet. Samme to personer har i den nuværende HB kun bidraget med ørkesløse debatter, som mere eller mindre har lagt beslag på størstedelen af HBs tid.

Kurt, dine meninger om tingenes tilstand i EDR bunder så vidt jeg kan se ene og alene i viden fra de personer, som jeg her omtaler. Der er sikkert fejl i begge fløje, men hvis du ville bruge bare lidt tid til at orientere dig ud over næsetippen, så er jeg sikker på, at du kunne blive noget mere nuanceret i dine holdninger og derved måske bidrage til at denne fløjkrig bliver bilagt.

Og så håber jeg, at vi den 1.1.2018 har nye vedtægter, som gør det lettere at slippe af med personer, som ikke arbejder for sagen, hvad fløj de så end måtte høre til.
 
5
Your rating: Ingen Average: 4.5 (12 votes)

Vy 73 de OZ1FF/Kjeld

QRV 1,3 - 47 GHz/JO45BO58

Hej Kjeld
​Tak for orientering og kommentarterne. Jeg er abslut klar over at stort set er roden til alle problemerne person fnidder og had der ligger lang tid tilbage, og jeg kender også til meget af det du nævner. Selv om det kun er "toppen af isbjerget" der refareres i OZ, så har jeg omhyggeligt, i endnu flere år læst alt der var beskrevet i OZ, og har da også haft en kontaktflade af radioamatører jeg opfattede som voksne og anstændige mennesker..
Selv om du antyder at jeg ikke kender til EDR før 2015 så er det derfor ikke rigtigt, jeg pointerede blot at det var på det tidspunkt jeg meldte mig på banen. Jeg ved godt at man har villet give det indtryk at jeg hørte til den fløj på to personer du hentyder til, så  min eneste brøde i den sammenhæng, at jeg synes de er blevet ualmindelig groft behandlet i HB sammenhæng og dermed har jeg et stik modsat synspunkt på hvem der er skadevoldere. Det er komplet uanstændigt og helt ud i hampen hvad der foregår..Nye vedtægter pr. 1.1.2018 ændret desværre intet på det forhold. Måske du får mulighed for at få hævn, hvad kender jeg til dine motiver.. 
2
Your rating: Ingen Average: 2 (8 votes)

Kurt Poulsen
OZ7OU
EDR - join us
http://www.hameren.dk http://www.hamcom.dk

Sider

Topic locked