udløbet

Aflysninger

AFLYSNINGER

Computer og radio

I lighed med andre EDR Events aflyses også dette på grund af forbud mod forsamlinger på mere end 10 personer. Det bliver IKKE afholdt 2. maj; men udskydes måske til et senere tidspunkt.

 

Foredrag om Clublog

Mit foredrag om Clublog i OZ3RIN d. 22. april er aflyst denne dag. I samarbejde med ledelsen i OZ3RIN finder vi en ny dato for afholdelse af foredraget, men det bliver nok først efter sommerferien.

Vy 73 de OZ0J

Jørgen

 

Pølsemøde i Ringsted

Pølsemødet ved Ringsted VHF/UHF repeateren 31. maj 2020 er aflyst. Næste møde bliver 30. maj 2021.

Vy 73 de OZ0J

Jørgen

 

Radioamatørernes sommerlejr 2020

Det er sikkert ingen overraskelse, at vi desværre har valgt at aflyse sommerlejren i år. Men vi håber, at situationen har bedret sig til næste år, så vi i stedet kan afholde sommerlejr 2021. www.sommerlejr.oz5xn.dk

 

Event Dybøl mølle 100 år

 

Generalforsamling Yding Skovhøj Repeater.

Skulle være afholdt 28 april. Ny dato kommer.

 

HAM RADIO 2020

45. HAM RADIO 2020 Aflyses og flyttes til 25 - 27 juni 2021.

Mere information her: http://www.hamradio-friedrichshafen.de/  Samt her: HAM RADIO 2020 will not take place

OZ7SKB Skanderborg aflyser alle aktiviteter indtil august

Det er fortsat uklart, hvornår Danmark genåbner i et omfang, så vi igen kan mødes undre trygge og sikre forhold i OZ7SKB. Derfor har Bestyrelsen besluttet at aflyse alle aktiviteter på denne side af sommerferien.

Vi satser dog på at kunne gennemføre sommerafslutningen den 11. juni på et passende sted under åben himmel, så vi kan snakke om vores dejlige hobby og hilse på hinanden. Det vender vi tilbage til, når vi kender mere til regeringens genåbningsplaner. Hold dig derfor løbende orienteret på www.oz7skb.dk

De foredrag, vi har måttet aflyse i foråret, vil blive gennemført, når vi åbner igen. Forhåbentlig bliver det allerede i august.

Indtil da mødes vi hver dag kl. 16 på 3748 kHz og på vores Facebookside, hvor der har været en kraftig stigende aktivitet. Har du ikke allerede været inde, så prøv det. Kontakt evt. OZ4KAJ (23328770), hvis du har brug for lidt intro.

På gensyn.

BESTYRELSEN