post fra lokalafdelingerSkanderborg lokalafdeling

Skanderborg

OZ7SKB holder sommerferie ind til den 20. august

Kære alle OZ7SKB medlemmer. Bestyrelsen har besluttet, at OZ7SKB holder sommerferie ind til den 20. august. Til den tid håber vi, at vi igen kan mødes under trygge og sikre forhold og genoptage snakken om det, der optager os allermest - amatørradio!

Vi er øjeblikket i gang med at planlægge efterårets program. Vi satser i første omgang på de punkter, vi måtte aflyse i foråret: Generalforsamling, intro til rævejagt, modulationsrapporter, udflugt til Skanderborg Brandstation, besøg på Terma, OZ4AAL i Rio de Janeiro, OZ4BM Maritime Mobile og foredrag om Caminoen. Desuden markerer vi 200-året for H.C. Ørsted og fortæller om de projekter, vi hver især har haft gang i under nedlukningen. Endelig er der Field Day i september og Enigma Reloaded i oktober, så der er masser at se frem til. Skriv eller ring endelig hvis du har forslag til emner. Den 15. juni regner vi med at kunne præsentere efterårets program på hjemmesiden.

Vi ønsker jer alle en rigtig god sommer og glæder os til at se jer igen den 20. august.

BESTYRELSEN

Skriv et svar