OZ6ARC – uge 48

Mojn Venner!
Nu hvor året går på hæld kan vi jo se lidt tilbage på alle de sjove og lærerige timer vi har haft i klubben. Der har altid været god opbakning til vores møder og vi har fået rigtig mange nye medlemmer, som nu er en del af klubben og kan bidrage til vores aktiviteter.
Det var jo også et år der lagde en dæmper på vores aktiviteter, da Covid-19 begyndte at hærge, vi prøvede at lave udendørs events og de hyggelige aftener med en kop kaffe og gode kammerater er vi mange der husker tilbage på……så vi klarede os igennem.
Her er det vores eksperiment med EFHW projektet som blev en stor succes, og systemet kører nu hos flere af vores medlemmer.

Da vi igen kunne mødes indenfor havde vi jo en masse emner som vi skulle behandle og det blev til mange spændende emner som:
Nostalgi-aften hvor vi hørte gamle radioer og lakplader som OZ2JMG havde medbragt, en aften med selvbygge projekter, foredrag om oscilloskoper og måleudstyr, foredrag om kabler og stik, Johns foredrag om Smith diagrammet, morsenøgle aften hvor vi havde besøg at CW mesteren Henning OZ2I og mange andre spændende emner er blevet behandlet gennem året.
En stor tak skal også lyde til alle vores nye medlemmer som nu har valgt at bidrage til vores arbejde i klubben, og ligeledes en stor tak til Jer der ikke har mulighed for at komme så tit i klubben men alligevel støtter OZ6ARC med et medlemskab, det er virkelig værdsat!
Vi håber på at vi i det nye år får rigtig mange gode timer sammen og der er mange spændende events på tegnebordet til programmet i det nye år.

Torsdag den 9. December kl 19:30 er det sidste møde i OZ6ARC i dette år, og traditionen tro bliver det med julegløgg og æbleskiver med tilbehør, denne sidste aften vil vi runde året af og der er frit slag for gode ideer til det nye års program.

Vel mødt til julehygge..
Vy73 de OZ1BMO, Gert

Første møde i det nye år bliver den torsdag den 6. Januar 2022 kl 19:30 i klubhuset OZ6ARC

   Se alle nyheder på vores altid aktuelle, opdaterede hjemmeside !
   http://www.oz6arc.dk. HUSK! Opdater din browser, så det ikke er gammelt indhold fra cachen, du ser! Det er ikke altid browseren gør det selv!   Har du forslag til relevante link´s, så skik en email til mig, og dermed bidrage til lidt afveksling på hjemmesiden !
   - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

  Selvfølgelig fortsætter vores daglig snak på Lokalfrekvensen 145.525 MHz omkring kl.17 ...
 og hver lørdag kl. 9,45 omkring frekvensen 3,707 MHz +- QRM  og / eller på 145.525 MHz !    Vi prøver at være QRV på Knivsbjerg 70cm om aftenen ved 21-tiden, hvor vi plejer at holde teknik forum.

Velkommen !

Jeg har erfaret gennem dagspressen, at vores medlem OZ6AQ, Werner Carlsen er gået Silent Key !! Werner har haft en stor betydning i klubben i den tid jeg har været medlem. Har holdt utallige foredrag om elektronik, forskellige projekter vi har lavet, skaffet komponenter m m., og fremvist nogle af sin samling af gamle radioer! RIP.

73´de oz9acv Lejf