OZ6ARC – Ugebrev 01-22

Mojn Venner!

Torsdag, den 9. December 2021 holdt vi det sidste møde i 2021, og traditionen tro var det med gløgg og æbleskiver til julehygge.

Det var super hyggeligt, selvom fremmødet var noget præget af en ansvarlig holdning til Covid-19 situationen. OZ2JMG Jan havde købt dejlige æbleskiver og OZ1BMO Gert havde indkøbt julegløgg med lavt alkohol, så vi kunne køre sikkert hjem.

Vi fik julehygget og grinet og moppet på bedste radioamatør vis. Der kom rigtig mange gode forslag frem og det hele er med på listen til næste år..

Det første møde i 2022 skulle have været den 6. Januar kl 19:30 i OZ6ARC, og på mødet proklamerede OZ2MAX Max at han ville give en gang røde pølser så vi kunne få en god start på det nye år 😊

Men, men….her kommer der breaking news:

Initiativudvalget har, grundet Covid-19 situationen, besluttet at suspendere vores møder i hele Januar for ikke at udsætte vores medlemmer for unødig risiko!

Samtidigt genoptager vi torsdags møderne på 434.725 MHz kl. 19:30, så det første møde bliver holdt den 6. Januar kl. 19:30 på Knivsbjerg UHF.

Tak for året vi har haft sammen, velkommen til alle vores nye medlemmer, tak for alle de gode foredrag og indlæg der har været med til vores udvikling i verdens bedste hobby.

Rigtig godt nytår alle sammen.

Vy73 de OZ1BMO  Gert.

- - - - - -

              Se alle nyheder på vores altid aktuelle og opdaterede hjemmeside !
       http://www.oz6arc.dk. HUSK! Opdater din browser, så det ikke er gammelt indhold fra cachen, du ser! Det er ikke altid browseren gør det selv!   Har du forslag til relevante link´s, så skik en email til mig, og dermed bidrage til lidt afveksling på hjemmesiden !
       - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

      Selvfølgelig fortsætter vores daglig snak på Lokalfrekvensen 145.525 MHz omkring kl.17 ...
     og hver lørdag kl. 9,45 omkring frekvensen 3,707 MHz +- QRM  og / eller på 145.525 MHz !
     73 og velkommen !

 73´de oz9acv .