Jul- og Nytår – Testresultater

Så er de her - resultaterne fra Jule- og Nytårstesterne 2021.

Der var god tilslutning i begge afdelinger og især SSB delen af Juletesten var godt besøgt med ikke mindre end 40 deltagere.

Deadline for alle logs er den 2. januar 2022 så jeg kan ikke rigtig gå i gang med tjek inden den 3. januar. Jeg har dog opdateret CabEvaluator som nu er version 3.66 og leveres af W3KM der virkelig gør et stort arbejde med at få programmet til at køre så smertefrit som muligt. Opsætningen fra sidste år virker, efter lidt småjusteringer, som den skal og pointberegningerne er blevet korrekte.

Næste år tror jeg at jeg vil bede om at jule-loggene indsendes senest 2 dage efter testen. På den måde er jeg (og OZ redaktøren) ikke så pressede for at få resultaterne færdige så de kan komme med i februar nummeret. 

Her kommer så de samlede resultater:

Er du interesseret i en oversigt over beregningen af dine point kan den bestilles hos mig på oz2i@edr.dk


Præmier til deltagerne med flest point i de enkelte kategorier.
Præmierne er på vej til vinderne - TILLYKKE og GODT GÅET!

Diplomer til de tre bedste i hver kategori.

Herunder kan du hente dit diplom.