OZ6ARC – Uge 08-22

Mojn Venner! 

Den 17. Februar 2022 mødtes vi igen i klubben, stadig ikke så mange, men det er forståeligt i forhold til Covid-19 situationen.

Det har været lidt besværligt at lave nogen egentlige emner til vores klubmøder, da det er ærgerligt for dem der ikke kan komme, at vi ruller ud med en masse spændende emner. Vi tager det lidt roligt og afventer en mere stabil situation. Sidste gang fik vi en god snak om store fly…noget der virkelig har stor interesse blandt de fremmødte.

Vi fik også drøftet udbredelsesforhold på vertikale HF antenner og det dertil hørende radialnet som har en del krav der skal opfyldes. Vores planer om det nye klubhus blev også drøftet, og det er indtil videre kun planer og ønsker der kan drøftes, da vi afventer et møde med ledelsen for projektet….

Så alt i alt en rigtig hyggelig aften…..

Nu på torsdag, den 24. Feb. 2022 er det stadig kun almindelig klubaften hvor vil drøfte lidt at de emner der er interesse for og som kan komme på programmet i vores klub..

Vel mødt..vi ses 😊

Vy73 de OZ1BMO

Gert

- - - - - -

              Se alle nyheder på vores altid aktuelle og opdaterede hjemmeside !
       http://www.oz6arc.dk. HUSK! Opdater din browser, så det ikke er gammelt indhold fra cachen, du ser! Det er ikke altid browseren gør det selv!   Har du forslag til relevante link´s, så skik en email til mig, og dermed bidrage til lidt afveksling på hjemmesiden !
       - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

      Selvfølgelig fortsætter vores daglig snak på Lokalfrekvensen 145.525 MHz omkring kl.17 ...
     og hver lørdag kl. 9,45 omkring frekvensen 3,707 MHz +- QRM  og / eller på 145.525 MHz !
     73 og velkommen !

 73´de oz9acv / Lejf