OZ6ARC – UGE 10-22

Mojn Venner!

På vores fysiske klubmøde den 3. Marts 2022 havde OZ2JMG Jan, forberedt et spændende indlæg om Gridtracker. Det er et program der associerer med WSJT programmet og viser en masse info om de igangværende QSO’er. Jan havde medbragt udstyr til storskærm hvor der blev vist videoer af proceduren, både med installering og brug af programmet.

Efter foredraget fik vi lejlighed for at snakke om vores igangværende forsøg, med antenner og radioer. Der var særligt én ny radio der kom i spil fra én af vores medlemmer (og vi nævner ingen navne) der havde stor interesse for den nye ICOM ID-52E. Den ser spændende ud, så gad vide om vi snart kan få et kig på den i klubben 

Det var alt for denne gang, vi ses i klubben på torsdag, den 10. marts 2022,  hvor vi har almindelig klubaften med frit valg af emner omkring vores hobby….   Rettelse den 10. marts 2022 !!!

Vy73 de OZ1BMO,   Gert

Har du en ide til et emne vi kunne tage op på en kommende klub aften så send en mail til John OZ7UE på oz7ue@oz6arc.dk


              Se alle nyheder på vores altid aktuelle og opdaterede hjemmeside !
       http://www.oz6arc.dk. HUSK! Opdater din browser, så det ikke er gammelt indhold fra cachen, du ser! Det er ikke altid browseren gør det selv!   Har du forslag til relevante link´s, så skik en email til mig, og dermed bidrage til lidt afveksling på hjemmesiden !
       - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

      Selvfølgelig fortsætter vores daglig snak på Lokalfrekvensen 145.525 MHz omkring kl.17 ...
     og hver lørdag kl. 9,45 omkring frekvensen 3,707 MHz +- QRM  og / eller på 145.525 MHz !
     73 og velkommen !

 73´de oz9acv / Lejf