OZ6ARC – Ugebrev 17-22

Mojn Venner!

Den 5. Maj 2022 havde vi almindelig klubaften, hvor alt var i spil. Ofte får vi drøftet et specifikt problem som en af vores medlemmer har medbragt, og det er som regel noget vi andre også kan lære af eller få opfrisket.

Denne gang havde OZ1HKT Allan medbragt den mest vidunderlige kage som hans XYL havde frembragt i anledning af hans 70 års fødselsdag. Det kan godt være at alle mundvige fik et hak op ad da de så Allan delte ud..

Vi havde en rigtig hyggelig aften med rigtig god radiosnak og…vitser.

Næste gang, den 12. Maj kl 19:30 har vi tema aften og denne gang er det med: Vis os dit første byggesæt/projekt! ….. medtag dit første JostyKit - byggesæt eller den første krystal modtager eller hvad det nu end kan være og måske kan du fortælle en lille historie omkring dit første projekt hvis det er gået tabt…så kig i gemmerne og find lidt frem til vores klubaften!

Vi ses…. og i mellemtiden.. husk at kalde op på vores frekvenser, der er mange der lytter!!!

Vy73de OZ1BMO Gert


              Se alle nyheder på vores altid aktuelle og opdaterede hjemmeside !
       http://www.oz6arc.dk. HUSK! Opdater din browser, så det ikke er gammelt indhold fra cachen, du ser! Det er ikke altid browseren gør det selv!   Har du forslag til relevante link´s, så skik en email til mig, og dermed bidrage til lidt afveksling på hjemmesiden !
       - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

      Selvfølgelig fortsætter vores daglig snak på Lokalfrekvensen 145.525 MHz omkring kl.17 ...
     og hver lørdag kl. 9,45 omkring frekvensen 3,707 MHz +- QRM  og / eller på 145.525 MHz !
     73 og velkommen !

 73´de oz9acv / Lejf