OZ6ARC – Ugebrev 21-22

Mojn Venner!

Det sidste månedsmøde blev afholdt torsdag den 16. Juni i vores klubhus.
Preben OZ6IQ havde indbudt til Bio-aften og aftenens film var en beretning om field-day den 4. Juli 1992, og vores Bio-aften var rigtig godt besøgt.

Deltagerne på filmen var OZ3DL Hans Peter, OZ3JL Josef, OZ1EQX Jan, OZ1BTA Axel, OZ1CLK Hans og OZ6IQ Preben (derudover var der en del besøgende og hjælpere bl.a. Manfred OZ9AFN, William Martin og flere)
Field-day’en blev holdt på Trendbjerg på Løjt land og har en kote på 92m over havets overflade.
Filmen viste hvor besværligt det kan være at sætte sådant et arrangement på benene, men samtidig også et godt eksempel på hvor sjovt og hyggeligt samværet med andre amatørkammerater kan være.
OZ1BMO’s XYL Conny havde købt popcorn og bacon chips til lejligheden og John havde hentet Cola, så den rette Bio stemning blev helt rigtig 🙂
(Billederne for enden af bordet er fine billeder fra gamle dage i klubben som OZ8TE Jan havde medbragt, de var lidt våde efter turen på Jan’s fine Triumph MC)


Næste gang vi mødes er den 21. Juli kl 19:30 på samme lokation, denne gang rykker vi ud i den fri natur, hvor OZ1BMO Gert medbringer grillen og så er det op til hver især at tage grillmaden med. Drikkevarer kan købes i klubhuset.
Mød op og få en hyggelig grillaften med masser af god radiosnak..

Vy73 de OZ1BMOGert
- - - - -

    
         Se alle nyheder på vores altid aktuelle og opdaterede hjemmeside !
http://www.oz6arc.dk. HUSK! Opdater din browser, så det ikke er gammelt indhold fra cachen, du ser! Det er ikke altid browseren gør det selv!   Har du forslag til relevante link´s, så skik en email til mig, og dermed bidrage til lidt afveksling på hjemmesiden !
       - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

      Selvfølgelig fortsætter vores daglig snak på Lokalfrekvensen 145.525 MHz omkring kl.17 ...
     og hver lørdag kl. 9,45 omkring frekvensen 3,707 MHz +- QRM  og / eller på 145.525 MHz !
     73 og velkommen !

 73´de oz9acv / Lejf