>> SAC 2022 Aflyst <<

På grund af den igangværende uro i østeuropa har den samlede SAC contest kommission valgt at aflyse begge afdelinger af Scandinavian Activity Contest i 2022.

Det vil sige at der hverken vil blive afholdt en CW eller en SSB contest i år, men vi håber at der snart kommer en afslutning på urolighederne så vi igen kan dyrke vores fælles hobby som betyder udvikling af færdigheder og venskab mellem alverdens mennesker. Det er disse to grundpiller som SAC reglerne bygger på.

Der er delte meninger i de fire nordiske landsforeninger om de tiltag der er taget og NRAU har ikke formået at komme med en samlet vejledning til SAC hvorfor vi har valgt at vægte IARU’s udmelding omkring ”Venskab mellem mennesker”.

From the IARU web page (https://www.iaru.org/2022/statement-from-iaru/)
“IARU is an apolitical organization focused on promoting and defending amateur radio and the amateur radio services.  The amateur radio service is about self-instruction in communications and friendship between people.”


Vedtaget den 15. juli 2022

LB8DC Morten Kvernmoen
OH2BH Martti Laine
SM5AJV Ingemar Fogelberg
OZ2I Henning Andresen