OZ6ARC – Ugebrev 22-22

Mojn Venner!

Den 21. Juli var vores klubaften i OZ6ARC rykket udenfor i spejderhytten ved siden af klubhuset. Der var mange fremmødte og hytten var næsten fyldt op.

De fremmødte var:

OZ1CRV Ole, OZ2JMG Jan, OZ5ZX Jeff, OZ1DTC Hanne, OZ1FHN Flemming, OZ2BBH Bent, OZ7UE John, OZ9ACV Lejf, OZ1VW Hans, OZ1HYG Ivan,OZ1LFW Svend Aage og OZ1BMO Gert.

OZ1BMO Gert havde medtaget grillen og de fremmødte havde medbragt pølser og andet godt som blev svinget på grillen.

Vi fik drøftet en masse ting, blandt andet vores næste møde den 18. August hvor vi skal planlægge et ”Mini QRP-setup” hvor alle der har en drøm om at komme ud i det fri og sætte en interimistisk radio station op, vil få mulighed for at få det afprøvet under kyndig vejledning. Der kom mange gode forslag frem og Flemming OZ1FHN, kunne tilbyde en lastbil med diverse tilbehør, og borde og stole…så nu skal vi bare lige have de sidste ting på plads og det træffer vi beslutning om på næste møde!

Der blev også tid til at se bygge projekter som OZ1CRV Ole og OZ1BMO Gert havde bygget siden sidst. Ole er næsten færdig med 145MHz receiveren fra OZ 92’ og Gert havde print med som var udfræset med CNC og med Laser gravering. OZ5ZX Jeff ville også lige prøve sin 70cm radio og OZ1BMO stod og lyttede…men repeateren var pludselig gået død……Ivan sad og grinede, han havde slukket for repeateren via mobiltelefonen 😊

Alle havde en hyggelig aften og nu glæder vi os til næste møde !

Næste møde om QRP den 18. August kl 19:30 i vores klubhus…vi ses.

Vy73 de OZ1BMO

Gert

- - - - -

             Se alle nyheder på vores altid aktuelle og opdaterede hjemmeside !
       http://www.oz6arc.dk. HUSK! Opdater din browser, så det ikke er gammelt indhold fra cachen, du ser! Det er ikke altid browseren gør det selv!   Har du forslag til relevante link´s, så skik en email til mig, og dermed bidrage til lidt afveksling på hjemmesiden !
       - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

      Selvfølgelig fortsætter vores daglig snak på Lokalfrekvensen 145.525 MHz omkring kl.17 ...
     og hver lørdag kl. 9,45 omkring frekvensen 3,707 MHz +- QRM  og / eller på 145.525 MHz !
     73 og velkommen !

 73´de oz9acv / Lejf