OZ6ARC 24-22 > REMINDER

Mojn Venner!
Næste møde om QRP  er nu på torsdag, den 18. August kl 19:30 i vores klubhus…vi ser på  QRP ekspeditioner, hvor vi også vil forsøge at planlægge en ekspedition i klubregi hvor vi kan få lidt gang i vores QRP radioer og antenner.


- - - - -
             Se alle nyheder på vores altid aktuelle og opdaterede hjemmeside !
       http://www.oz6arc.dk. HUSK! Opdater din browser, så det ikke er gammelt indhold fra cachen, du ser! Det er ikke altid browseren gør det selv!   Har du forslag til relevante link´s, så skik en email til mig, og dermed bidrage til lidt afveksling på hjemmesiden !
       - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

      Selvfølgelig fortsætter vores daglig snak på Lokalfrekvensen 145.525 MHz omkring kl.17 ...
     og hver lørdag kl. 9,45 omkring frekvensen 3,707 MHz +- QRM  og / eller på 145.525 MHz !
     73 og velkommen !

 73´de oz9acv / Lejf