OZ8X & OZ2I på Balkantour

I juli modtog vi en invitation fra den Serbiske radioamatørforening til at deltage i det årlige IARU World Championship High Speed Telegraphy arrangement. Indbydelsen gjaldt alle danske CW operatører som havde lyst til at deltage enten som deltager eller som gæst.
Jeg annoncerede indbydelsen flere gange både her, på Facebook og i OZ uden response, så da Harald kontaktede mig og foreslog at vi tog en rundtur til flere af de Baltiske lande var jeg straks med på ideen. HST foregår fra den 14. september til den 18. september i byen Soko Banja som ligger et par timers kørsel syd for Beograd.

Her kan du se planen for vores Tour.

Vi medbringer en Elecraft K3 samt en forkortet kompromis-antenne - HF-PRO-2-PLUS-T. Bag dette flotte navn gemmer der sig en 29 centimer kort HF antenne som kan afstemmes på alle bånd fra 80m til 2 meter, klarer 130W Max, vejer 425gram og er 270 centimeter når den er trukket ud i sin fulde længde.
Derudover en bærbar Lenovo T450s med UcxLog programmet, en Begali paddle og en switchmode strømforsyning. Da vi også medbringer en magnetfod til antennen regner vi med at blive aktive fra bilen på nogle flotte høje bjerge ;o)

Jeg har kommunikeret lidt med "Styrelserne" i de forskellige lande og det eneste land jeg kunne få et kaldesignal var Kosovo, så der har jeg nu Z68EE. Derudover benytter jeg YU/OU2I, E7/OU2I og 4O/OU2I. Måske bliver vi også aktive fra ZA Albanien.
Ligeledes vil Harald benytte E6/OZ8X, YU/OZ8X, E7/OZ8X, 4O/OZ8X og måske ZA/OZ8X.

Radioudstyret samles i denne Alu-kuffert og i den almindelige kuffert.

Vi håber selvfølgelig at møde en masse af jer på HF båndene med CW.

Vores magnetiske reklameskilt til at montere på udlejningsbilen ;o)