WRTC2022 søger frivillige


07. september 2022 kl. 22:31 +0200

"Uden frivillige er der ingen WRTC"

Denne korte sætning fortæller vigtigheden af en stabil og organiseret gruppe af frivillige til WRTC2022.
Frivillige har været en væsentlig del af WRTC-begivenheder, der begyndte med den aller første i Seattle. Ved de sidste to, i Boston og Wittenberg, er antal teams og opgaver udvidet og frivillige, ud over kerneværten organisationskomitéen er blevet endnu mere afgørende for et vellykket arrangement. Frivilligt arbejde på WRTC er en spændende oplevelse.

I slutningen af WRTC2018 i Tyskland, så snart tildelingen af WRTC 2022 til Italien blev gjort officielt, blev vi opsøgt af mange af de tyske frivillige ved WRTC2018. De var begejstrede for oplevelsen og ønskede allerede at ansøge om at blive frivillig ved WRTC2022 i Italien. Mange vidste lidt om contestrne, men var blevet overvældet af bølgen af venlige HAMs fra hele verden som var fordybet i radioens verden i en uge. Der blev knyttet venskaber, og vi ønsker at de alle, og mange andre melder sig frivilligt nu og kommer til Italien i 2023 for endnu en fantastisk oplevelse.

Frivilligt arbejde på WRTC.

Vi har brug for frivillige nu, før arrangementet, samt under arrangementet i Juli 2023. Inden arrangementet betyder frivilligt arbejde at tilbringe tid med en gruppe venner for at samle antenner og senere, næste sommer at montere antennerne på de forskellige QTH. Under arrangementet betyder frivilligt arbejde at bo i radioverden sammen med de mest dygtige og kendte Contestere, DXpeditioner og operatører i verden. Hele vejen igennem aktiviteterne betyder frivilligt arbejde person-til-person socialt samvær og at komme til at kende interessante mennesker fra alle verdenshjørner. For os italienere betyder det at byde velkommen til vores venner fra hele verden og få dem til at mærke varme og pragtfulde velkomst, der kendetegner os.
Vi har brug for dig nu

Nu er det tid til at træde til og melde dig frivilligt.

Vi har brug for alle.

Italienske HAMs:
det er lige meget, om du ikke ved, hvad en contest er eller ikke kan engelsk, din passion for radio og lidt tid til rådighed er mere end nok, så er denne appel er måske noget for dig.
Hvis du kan et fremmedsprog, er du passioneret eller professionel inden for fotografi, video, lyd, reklame, publikationer, eller du ved noget om Pc'er og datanetværk, så er denne appel er noget for dig.
Hvis du og nogle venner har et par dage til rådighed i maj og juni 2023 til at hjælpe os med at montere antenner på QTH’erne, er denne appel for dig.

HAMs i og uden for Europa:
Kom og tilbring en ferie i Italien for at hjælpe os med at forberede denne begivenhed. De bondehuse og B&B'er, hvor vi har valgt at installere stationerne tilbyder en udsøgt velkomst, fremragende gæstfrihed, fremragende mad, på vidunderlige steder, i traditionen fra Emilia Romagna.
Mulighederne for at hjælpe med tilrettelæggelsen af ​​WRTC 2022 er mange. Vælg venligst hvad du gerne vil gøre for at hjælpe dine medradiosportsentusiaster og WRTC2022 ved at udfylde formularen og sende den til os.
I tilknytning til arrangementet vil der være mulighed for rundvisninger og guidede besøg til en række interessante steder, herunder nogle forbundet med Marconi. Derudover muligheder for socialt samvær med andre HAMs og deltagere fra hele verden. Det sted, hvor ceremonier vil finde sted er meget smuk og omgivet af en stor park.

Hvor og hvornår

De 67 antenner kan monteres fra maj 2023.
WRTC2022 finder sted fra 4. til 10. juli 2023. Hovedkvarteret vil være i provinsen Bologna. QTH, hvor antennerne vil blive monteret, vil være spredt i provinserne Bologna, Ravenna, Ferrara og Modena.
Hvis du og en gruppe venner planlægger at organisere noget sammen, så udfyld formularen og kom i kontakt med os så hurtigt som muligt ved at skrive til volunteers@wrtc2022.it

Ansøgningen om at være en del af denne smukke begivenhed er nedenfor.
Vi venter på dig, her hjemme hos Guglielmo Marconi, hvor Radio var Født.

Tak for din hjælp.

https://www.wrtc2022.it/en/volunteers-26.asp