06/09/2018 - 23:12
 
HST Oplysninger

Opdatering om EDR deltagelse i verdensmesterskabet i højhastigheds-radiotelegrafi


2018/08/22
Nu begynder deltagere i VM i højhastigheds-radiotelegrafi at ankomme til Astana. I dag ankom en medlem af IARU's eksekutivkomité, Oliver Tabakovsky Z32TO, i Astana.
Gæsten blev mødt i lufthavnen af præsidenten for KFRR Seitkul Asaubai og andre medlemmer af foreningen. Oliver Tabakovsky er hovedkonsulent og deltager i organiseringen af verdensmesterskabet.
KFRDs eksekutivkomité


2018/08/24
Deltagere i verdensmesterskaberne for højhastighedstelegrafi fortsætter med at ankomme. I dag ankom også de Danske, de Tyske og Republikken Ungarns deltagere og RufZ teknisk konsulent Matias Kolpe DL4MM fra Tyskland til Astana.
Aktive i forberedelserne af mesterskabet er medlemmerne af KFRR organisationskomiteen: Sherkhan Korkimbay UN7ZAX, AIDOS Meldebek UN7ZAE, Zharylkasyn Aidan UN7ZAL, Vadim Krivosheev, UN7MAU, Adilbekov Maksat, Pekhterev Alexander Ospanov Ulan og andre aktive medlemmer af KFRR.
KFRDs eksekutivkomité


2018/08/31
I går afsluttedes det 15. verdensmesterskab på højhastighedstradotelegrafi i hovedstaden i Kasakhstan, Astana.
Formand for Udvalget for Idræt og Fysisk Kultur, Minister for Kultur og Sport i Republikken Kasakhstan, Serik Maratovich Zharasbayev og andre ministerschefer deltog i ceremonien omkring den store åbning af mesterskabet. Udvalgets leder, der viste stor interesse for vores sport på anden dag af mesterskabet, deltog i mesterskabsprocessen.
Sammenfattende kan vi sige, at verdensmesterskabet var en succes. Som repræsentanter for landsholdene i alle deltagerlandene og den internationale amatørunion, noterede mesterskabet sig på et meget højt organisatorisk niveau. Organiseringsudvalget for mesterskabet fungerede kompetent og smidigt. Alle deltagere noterede sig komfortable betingelser for mødestedet, upåklageligt arbejde med udstyret og det anvendte program.

Mesterskabets endelige resultater findes her på HST2018 hjemmeside: HST2018_Results.pdf
KFRDs eksekutivkomité


I dette forum kan du hente fotografens billeder v.hj.a. de 5 links.Billeder fra den flotte åbningsceremoni som foregik i "Schoolchildrens Pallace" kulturcenteret.


 

 

 
Billeder er vist med tilladelse af fotograf UN7ZAG Vyacheslav, Astana.
--------------------
OZ2I HenningAfstemning

Total votes: 2

Din gode positive kommentar