30/10/2017 - 11:07
 
Det var med stor sorg at vi i EDR Aarhus afdelingen modtog meddelelsen om, at OZ1FQN Leif Guldmann var sovet ind søndag den 01 oktober 2017 i en alder af kun 66 år. Han tabte kampen mod kræften efter kort tids sygdom.
Leif har været medlem af OZ2EDR siden 1978 og vi har gennem alle årene nydt godt af hans altid hjælpsomme væsen og hans evner som en dygtig håndværker. Han arbejdede i forskellige VVS firmaer gennem sine aktive år og derfor var hans viden om dette af uvurderlig betydning for vi andre i afdelingen. Han byggede også quad-antenner af forhåndenværende materialer som glasfiberrør og ledninger. Disse antenner benytter vi til vore 6-meter contester med stor tilfredshed.
Da Leif boede i en lille landejendom var det altid ham, der havde plads til at opbevare afdelingens materiel som vi benytter til f.eks. HF Fieldday. Gennem årene har vi ligeledes afhentet diverse ting fra dødsbo som også havnede hos ham. Da hans moder sidste år faldt og blev mindre mobil bad Leif om at vi fandt et andet sted at opbevare vort materiel, da han forudså, at han måske blev nødt til at flytte fra den lille ejendom. Det havde vi heldigvis fundet en løsning på så i foråret blev det afhentet.
Leif havde en anden stor passion som han havde dyrket i mange år. Det var motorsport, hvor han var blevet uddannet som flagofficial på Ring Djursland og derfor deltog som official på sin faste post i de fleste løb på denne bane.
Som så mange andre når de bliver ældre havde Leif også motorcykel – ja endda flere – som han ofte kørte ture på hele sommeren. I den periode blev bilen næsten ikke brugt.
Det er et stort savn for EDR Aarhus afdelingen at Leif ikke er mere, men naturligvis størst for familien.
Æret være hans minde.
OZ1KKH Erik Nielsen, Formand i EDR Aarhus afdelingen
 

Afstemning

Total votes: 635

Din gode positive kommentar