Efter mange års venten er version 9 af DX4WIN nu udkommet.
 
En opgradering eller en total version kan købes på https://www12.qth.com/~dx4win/secure/
 
Version 9 kan hentes på www.dx4win.com/files/dx4w901.exe BEMÆRK at der hentes en EXE fil, når du klikker på linket. Programmet skulle kunne alt, men du kan ikke gemme QSO’er uden en licnesfil.
 
Opgradering fra fx version 8.05 findes på http://mailman.qth.net/pipermail/dx4win/2017-October/022982.html LÆS DET RIGTIG GODT IGENNEM!!
 
Jeg vil ikke udelukke, at jeg senere i år kan finde tid til at få lavet en opgraderingsvejledning. Indtil videre skal jeg lige øve mig i version 9 først.
 
Køber du version 9 så bemærk, at DX4WIN Updater er indeni programmet. Om den del kan slås fra, ved jeg ikke endnu.

Jørgen, OZ0J

Afstemning

Total votes: 717

Din gode positive kommentar

DX4WIN Ver. 9
Hej Jørgen,

Hvor er det dog godt at høre, at der atter er liv i DX4WIN, og så med en helt ny version. Velsagtens store og banebrydende opgraderinger formoder jeg?

Men (der er altid et men), med den gamle version DX4WIN oplevede jeg for godt 1 år siden at miste hele min OX-log (mere end 130.000 QSO'er). Pludselig kunne jeg ikke åbne loggen, og alt var tabt. Heldigvis havde jeg ADIF back up kopier fra DX4WIN, som ikke var mere end 14 dage gamle, så det var muligt at genskabe hele loggen via download fra LoTW og eQsl.

Der var desværre ingen hjælp at hente hos ejerne af DX4WIN og diverse fora for at afhjælpe fejlen i den gamle DX4WIN log.

Faktisk var jeg af Brian/OZ1BV (OX3IO) blevet advaret om mangler ved DX4WIN for nogle år siden, da han vurderede at data ikke blev opbevaret i en passende database, men i en simpel sekventiel file, hvilket kunne blive et problem. Og det blev det.

Jeg valgte grundet den manglende support fra DX4WIN at skifte til Log4OM, et valgt jeg ikke har fortrudt. Og så er det logprogram
gratis og 'crowd sourced', endnu en fordel ved at skifte.

Men igen, godt at DX4WIN er bragt til live, måske med en rigtig database, så nedbrud undgås.

Med venlig hilsen
Peter
OX3XR
 

OX3XR, Peter, Nuuk-Greenland

hej Peter
hej Peter


Jeg tvivler på, at DX4WIN er blevet ændret radikalt. Det ligner sig selv, dog er der kommet lidt flere modes med, hvilket var tiltrænkt.

Jeg har kørt DX4WIN i rigtig mange år, og jeg har aldrig haft problemer med databasen. Jeg har mine logs liggende i Onedrive (tidligere i Dropbox), og det fungere fint som backup. En ekstra backup ligger hos Clublog, hvor alle mine QSO'er også sendes til.

Jeg bruger ikke DX4WIN til at logge QSO'er løbende, kun til at holde styr på QSL og diverse diplomer.

AD1C Jim laver en stor stykke arbejde med DX4WIN, og der er også en DX4WIN reflektor. Jeg erindrer ikke, at jeg har læst om database nedbrud gennem de år, jeg har været på reflektoren.

Hvis du stadig har filen fra sidste år, så kontakt AD1C Se evt. på http://dx4win.ad1c.us/


 
73, Jørgen OZ0J
EDR - noget som kunne være så godt....