28/02/2018 - 11:52
 

Afstemning

Total votes: 51

Kommentarer

Bestyrelse ?
Bestyrelse ?
Jeg troede at EDR havde en Hovedbestyrelse (HB) - nu er det åbenbart en bestyrelse uden hoved ...
Huh- hej - hvor det går !

 

glemmer du - så husker nettet
bit for bit
frie ytringer finder du her: http://www.4zat.dk/87.html
EDR medl. nr 7794

Mødeindkaldelsen er ikke i overensstemmelse med forretningsorden
RM har indsat et midlertidigt HB med et mandat svarende til et forretmingsministerium gående ud på at arrangere nyvalg til RM hurtigst muligt og så ellers holde basale funktioner i EDR kørende, dvs. kontoret, QSL-centralen, www.edr.dk og udgivelsen af OZ. Dem midlertidige hovedbestyrelse kalder sig kun en bestyrelse, idet de så mener at de ikke er omfattet af forretningsordenen for EDR's hovedbestyrelse. Dette er naturligvis ikke juridisk gangbart, uanset hvad den kalder sig skal den indsatte hovedbestyrelse overholde vedtægter og forretningsordenen.

Ovennævnte mødeindkaldelse er ikke i overensstemmelse med forretningsordenen, se anden tråd herom: https://edr.dk/da/content/bestyr...

OZ3ZU har til RM skriftligt erklæret at han vil overholde EDR's vedtægter og da forretningsordenen er et tillæg til vedtægterne må man formode at han også sørger for at forretningsordenen overholdes. En formand og en hovedbestyrelse som ikke overholder vedtægter og forretningsordenen må regne med at blive afsat ret så omgående.

73, Palle, OZ1RH
RM Sjælland

 

Palle, OZ1RH