29/08/2018 - 08:39
 
Jeg har erfaret, at mit navn igen skal tilsvines af medlemmer af EDR. Da jeg ikke har adgang til EDRs forum, og kan forsvare mig der, så kommer her et par kommentarer til det, indlæg der ligger i EDRs lukkede forum. Uden at have nærlæst hele sagsforløbet skrevet af OZ7OU og tjekket alle datoer, så er her et par mangler/præcisioner. April 2017 OZ1AHV redegør HB på DEN LUKKEDE DEL af HB-mødet omkring tilbuddet fra ENS. Her blev der udtrykkelig nævnt, at intet herom skulle forlade lokalet. Juni 2017 (så vidt jeg husker) Tilbuddet fra ENS om overtagelses af certifikatadministrationen blev nævnt på Yding repeater nyt. OZ5KM bekræfter, at der er noget i gang, PÅ TRODS AF AT HAN PÅ DET TIDSPUNKT HAVDE TAVSHEDSPLIGT jf. HB-mødet i april 20.11 eller 21.11.2017 Her meddeler jeg HB samt OZ1EW og OZ9VA, at jeg på det tidspunkt ikke kan være i ledelsen af HRCD af personlige årsager, ikke som nogen har fået oplyst grundet personlige problemer. OZ1DCZ indtræder i stedet for mig, og OZ1DCZ og jeg sad nærmest og raflede om denne plads på HB mødet d. 28.10.17. Jeg blev klandret af OZ5KM for ikke at have sat en e-afstemning i gang, men så havde oprettelse af HRCD været flere uger undervejs. 30.12.17 OZ6EG oplyser i Egons time årsagen til, at jeg alligevel ikke kunne være med i ledelsen af HRCD. Jeg har myndighedernes ord for, at årsagen hertil ikke kan søges nogen steder, så lækket til OZ6EG kan efter min mening kun være kommet fra daværende HB eller OZ9VA/OZ1EW (ledelsen i HRCD). Dette var så årsagen til, at jeg SUSPENDEREDE, ikke stoppede med frivilligt arbejde i EDR. Der er vel ikke nogen, der kan bebrejde mig for ikke at lave frivilligt arbejde, når OZ6EGs indlæg alene var for at skade mig og min virksomhed. Nogen har sågar oplyst, at jeg var gået konkurs. Det er da heldigvis forkert, men det kunne have skade min virksomhed. Hvis man skal bebrejde nogen, for at HRCD ikke blev til noget, så skal det efter min mening være OZ6EG, som fik sat en sneboldeffekt i gang med at skræmme frivillig arbejdskraft væk. Om den ledelse i EDR, der overtog efter 19.02.18 kunne løfte opgaven, kan jeg ikke vurdere, men fakta er, at der stadig er en del administrative opgaver i EDR, der ikke er udført under Lones sygdomsforløb. Bare spørg til udsendelse af QSL kort til danske radioamatører som et eksempel. P.S. Der verserer stadig en anmeldelse hos Datatilsynet omkring læk af mine personlige oplysninger, så læserne af dette indlæg bør seriøst overveje, om man fortsat skal komme med mudderkastning over for andre personer.

Afstemning

Total votes: 32

Kommentarer

Hej Jørgen
Hej Jørgen
Tak for dit input - det lukkede nogle huller, og viser at der tilsyneladende er folk i eller tæt på HB der ønsker at undergrave EDR.

OZ1GDI, Steen
RM kandidat, Hovedstaden

Good judgement comes from experience, experience comes from bad judgement.

OZ3N, Bjarne har i det
OZ3N, Bjarne har i det lukkede forum oplyst, at der ikke er kritik af personer. Hvis en bebrejdelse ikke er en kritik, så ved jeg ikke, hvad det er.

Jeg beklager de manglende linjeskift i mit første indlæg, men det lykkedes ikke at få lov til at lave dem.

Og husk at OZ7OU IKKE har siddet med ved bordet hos ENS. Det har jeg til gengæld - frem til nytåret 2017/2018.
 
73, Jørgen OZ0J
EDR - noget som kunne være så godt....
Hej Jørgen OZ0J
Hej Jørgen OZ0J
Uanset hvad du tror har du min største respekt, for det du har lavet i EDR.
Som skrevet andet sted fortjener du en klar officiel undskyldning.
MVH
Jens Vestergaard
Tidligere RM
Semi webmaster for edr.dk
Overtrædelse af Databeskyttelsesforordningen
Som det nok er de fleste bekendt, så anmeldte jeg OZ6EG Egon Hundevadt til bl.a. Datatilsynet vedr. hans indlæg på 3748 kHz d. 30. december 2017 samt hans indlæg her på forummet umiddelbart efter.

Jeg har haft korrespondance med Datatilsynet om netop den sag, og jeg fik i går et brev, hvor Datatilsynet bl.a. skriver:

”Det bemærkes, at Datatilsynet på nuværende tidspunkt har konkret mistanke om, at der foreligger et strafbart forhold, samt at oplysningerne derfor vil kunne få betydning for bedømmelsen af en mulig overtrædelse af databeskyttelsesforordningen og databeskyttelsesloven, der kan medføre straf.”

Ovenstående er derfor til skræk og advarsel overfor andre, der måtte overveje, hvad de vil omtale om andre personer inkl. mig. Skulle læserne af dette indlæg have omtalt mig og evt. personrelaterede data mod min vilje, så vil jeg med ovenstående i mente forfølge personer og foreninger i al fremtid.
73, Jørgen OZ0J
EDR - noget som kunne være så godt....