06/05/2017 - 21:33
 
HP z820 Workstation, brugt og indkøbt i Tyskland
​Jeg har anskaffet mig en brugt komputer fra Tyskland, noget af et kraftværk, og det medførte nogle udfordringer.

Den var installeret med en Windows 7 PRO, men med tysk licenskode, og jeg har jo et ønske om at den skulle køre Windows 10 på dansk, så der skulle jo ske en opgradering.
Jeg har monteret en SSD-disk på 240 GByte som BOOT-disk, men derudover er den nu forsynet med 2 x 3 TByte, 1 x 256 GByte, samt 1 x 600 GByte harddisk. alle er normale harddiske med undtagelse af den sidste som er en SAS-disk, og monteret som den normale BOOT-disk. Dette er nu ændret til SSD-disken ved, at flytte lidt rundt på SATA-forbindelserne.

Nu er det sådan, at Microsoft i sin uendelige visdom, stadig supporterer handikappede med, at kunne opgradere deres Windows 7 til Windows 10, men det kræver lige nogle bardutspring, for at komme over det punkt. Det er lykkedes, og egentlig var det ikke det store, når først det er gået op for een, hvad der skal til, og det burde også være til at forstå for novicer.

​Jeg har forfattet en artikel, der beskriver forløbet, og metoden er aldeles gangbar, hvis man skulle være kommet i den situation, at ens BOOT-disk er gået helt ned, og er uoprettelig. Køb en ny disk, og brug den her beskrevne metode til genopretning af licens på din pc.

LINK:  http://planker.dk/PDF/Windows10.pdf        Denne file er opdateret den 10.05.2017 og igen 11.05.2017 , og 13.05.2017.
​(Jeg beklager at jeg måtte opdatere denne artikel, men tingene sker så hurtigt, at det har været nødvendigt, og måske bliver det ikke den sidste opdatering.)

​Skulle du ikke være træt af at læse, er der her en beskrivelse af, hvorledes du kan beskytte din PC mod 90 % af den virus og malware der ellers ville kunne forsøde dit liv med problemer.

​LINK: http://planker.dk/PDF/Administra...

God fornøjelse...

Afstemning

Total votes: 654

Din gode positive kommentar

Windows10.pdf er opdatere med
Windows10.pdf er opdatere med et par sider mere.... til orientering
​Tingene sker hurtigt for tiden, og jeg modtager response på artiklen - dette har medført visse tilføjelser, og derfor har det været nødvendigt med opdatering af artiklen.

VY 73 de OZ6YM, P. Anker
http://www.planker.dk
-------------------------------------------------