03/12/2017 - 10:53
 
PRESSEMEDDELELSE * - * World Wide Radio Operators Foundation
 
WWROF annoncerer stor støtte til radioamatører og contestere i Puerto Rico
Windham, NH - Dec. 2, 2017 -
Som vi alle ved, blev øen Puerto Rico ødelagt af orkanerne Irma og Maria. Genopretningsindsatsen er i gang, men der er stadig meget arbejde, der skal gøres og en betydelig tidsperiode, før tingene vender tilbage til det normale. Amatørradio har fyldt et vigtigt behov for kommunikation, da stormen ødelagde det meste af øens kablede og trådløse infrastruktur.
Mange af vores kolleger, amatørradiooperatører er blandt de mennesker, der har lidt alvorlig skade, herunder NP4A, WP3R, NP4G, WP3C og konkurrencestationen i WA3FET.
Radioamatør samfundet i Puerto Rico har udtrykt det fortsatte behov for elektriske generatorer, både for at holde sig i luften og at drive deres hjem til løbende kommunikationsbehov. Selv nu, mange uger efter stormen, er en betydelig procentdel af øens lokale amatører ude af stand til at sende udgående sundhed og velfærdstrafik, fordi de ikke har nogen strøm. Som du kan forestille dig, er generatorer i høj efterspørgsel og meget svære at skaffe på øen.
Flere deltagere med forbindelser til øen, herunder WA3FET, W1YW, K1VR, K1ZM og andre har appelleret om midler til at hjælpe med køb og forsendelse af generatorer. Effektivt med dagens meddelelse, World Wide Radio Operators Foundation (WWROF) har godkendt et program for at fremskynde og forbedre disse bestræbelser ved at etablere *KP4 Generator Project*. Dette projekt vil rejse midler til at købe Honda eu2000i generatorer til amatørerne i Puerto Rico. Den velkendte contester, Angel Vazquez, WP3R, vil distribuere disse generatorer til lokale aktive amatører til brug for nødrelateret kommunikation og andre applikationer baseret på "on the ground" behov.
Med øjeblikkelig virkning vil WWROF matche de første $ 5000 af donationer fra klubber og enkeltpersoner til *KP4 Generator Project*. WWROF er en IRS-anerkendt 501(c)3 organisation, og donationer er fradragsberettigede for amerikanske skatteydere i det omfang loven tillader det.
For andre bidragsydere, der gerne vil støtte programmet finansielt, kan midler doneres på flere forskellige måder (angiv venligst, at din donation er til KP4 Generator Project og medtage din postadresse til din kvittering):
1.Brug PayPal til at sende penge til donationsatWWROF [dot] org
2.Gå til http://wwrof.org/supporting-wwrof/ og klik på knappen DONATE.
Du kan bruge de fleste kreditkort til at donere.
3.Send en check til:
* WWROF Inc. *
* Boks 529 *
* Fredericksburg, TX 78624-0529 *
For information om WWROF, besøg www.wwrof.org eller kontakt WWROF Formand, John Dorr, K1AR, via e-mail på: k1aratwwrof [dot] org.
 
Om WWROF
Missionen for Worldwide Radio Operators Foundation er at forbedre amatørradiooperatørers færdigheder verden over ved at udnytte uddannelse, konkurrence, fremskridt inden for teknologi og videnskabelig forskning. Fonden er fokuseret på at fremme internationalt venskab og god vilje og forberede operatører til bedre at betjene samfundet i tider med kommunikationsbehov. WWROF bestræber sig på at betjene det globale radiosamfund ved at fremme den nyeste teknologi inden for driftsteknikker og gennem tilvejebringelse / support af ressourcer og informationer med høj værdi.

Afstemning

Total votes: 533