Antenneudvalget?

Brugerkonto Fora HJEMMESIDEN FEJL SOM ER OPDAGET Antenneudvalget?

Dette emne indeholder 4 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af OZ8PM OZ8PM 6 måneder, 2 uger siden.

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #4041
  OZ8PM
  OZ8PM
  Deltager

  Hej – jeg mener at kunne huske, at der på den “gamle” hjemmeside var kontaktoplysninger til EDR’s antenneudvalg. Jeg kan ikke rigtig finde dem her på den nye og i øvrigt flotte hjemmeside.
  Er udvalget blevet nedlagt eller kommer de med på siden igen? Jeg har brug for udvalgets kompetencer ifm. med en antennesag.

  73 de OZ8PM, Peter

  #4705
  Niels Krogsgaard
  oz7adz
  Deltager

  Dr Om. OZ8PM,

  Det ser ikke ud til at du får noget svar fra webmaster/HB her på sitet. Tror du skal prøve at sende dit spørgsmål til hb@edr.dk eller support@edr.dk

  Vy 73 de OZ7ADZ, Niels

  #4925
  OZ8PM
  OZ8PM
  Deltager

  @ OZ7ADZ,

  Nej tror du har ret – der virker ikke rigtig som om der kommer et “officielt” svar (hvilket er fair nok, jeg tænker de nye kræfter har rigeligt at se til lige nu).

  Jeg kan læse i det nye nummer af OZ, at det man har tænkt sig er at påvirke de lokale beslutningstagere i kommunerne – hvilket selvfølgelig også er en god ide. Men jeg må da tilstå at jeg ikke lige kan få øje på hvordan det enkelte medlem kan få hjælp af EDR i antennesager.. lidt skuffende hvis det virkelig viser sig at være den nye stil. Jeg tænker, at antenneudfordringer er noget, som ligger alle radioamatører på sinde og som i den grad burde være en sag, som netop en paraplyorganisation som EDR burde engagere sig i både politisk, regionalt/kommunalt og ifm. assistance til det enkelte medlem!

  Jeg tror jeg skriver direkte til HB (som du foreslår) for at få en udmelding.

  73 de OZ8PM, Peter

  #4929
  oz0j
  oz0j
  Deltager

  Hej Peter, OZ8OM

  Hvis du får svar fra HB eller Formanden, så må du gerne poste resultatet her på siden.

  Jeg har 26. januar 2019 med rykker 2. februar 2019 sendt et simpelt spørgsmål vedr. kontingent for 2019. Spørgsmålet samt rykkeren er sendt til EDRs formand, EDRs hovedbestyrelse og EDRs repræsentantskab.

  Svaret er endnu ikke nået min mailboks.

  Jeg er efterhånden derhenne, hvor jeg ikke forventer et svar, så jeg må tage min egen beslutning ud fra det manglende svar fra EDRs ledelse.

  73, Jørgen, OZ0J

  #4939
  OZ8PM
  OZ8PM
  Deltager

  Hej Jørgen, OZ0J

  Jeg har modtaget et fint og konstruktivt svar ledelsen og afventer nu yderligere dialog vedr. problemstillingen. Alt godt herfra 🙂

  73 de OZ8PPM, Peter

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.