EDR kommunikation

Brugerkonto Fora FORENINGEN EDR DET POLITISKE HJØRNE EDR kommunikation

Dette emne indeholder 1 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af OZ4KAJ OZ4KAJ 4 dage siden.

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
  • Forfatter
    Indlæg
  • #74847
    Viggo K. Dahm
    23085
    Deltager

    Kære alle
    Jeg har her i weekenden haft et møde med en repræsentant for Hovedbestyrelsen i EDR, bl.a. for at diskutere kommunikation/information, eller (efter min opfattelse) manglende på samme fra Hovedbestyrelsens side.
    Mit synspunkt er at der ikke kommer nogen form for (eller meget lidt) kommunikation eller information til Repræsentantskabet, endsige til medlemmerne af EDR, fra Hovedbestyrelsens side om hvad der foregår i EDR, eller om hvilken retning man ønsker at EDR skal bevæge sig i.
    I løbet af mødet blev det gjort klart, at man fra Hovedbestyrelsens side – eller i det mindste fra HB repræsentantens side – var overbevist om at den store medlemstilbagegang som EDR har oplevet på det seneste, skyldes min person, og det faktum at jeg i en kort periode i 2018 har været interim formand for EDR!
    Jeg vil ikke undskylde for at jeg i en turbulent periode påtog mig jobbet som interim formand, og jeg vil ikke undskylde for de beslutninger jeg traf i den meget korte periode jeg var interim formand, beslutninger som efter min bedste overbevisning var til fordel for EDR – MEN jeg vil gerne undskylde overfor alle medlemmer, der har følt at de var nødt til at forlade EDR, og melde sig ud på grund af min person – det var ikke min hensigt at nogen skulle forlade EDR på grund af min person, og jeg kunne jeg ikke i min vildeste fantasi forestille mig at det ville ske, eller at det ville være konsekvensen af det lederskab som jeg var en del af, – men jeg er nu blevet belært om at det var tilfældet, og for det siger jeg undskyld.
    Får det så nogen konsekvens for mit nuværende virke som medlem af Repræsentantskabet, – NEJ, jeg vil fortsætte mit virke, og kæmpe for en bedre og mere åben EDR, hvor man vil informere, ikke mindst medlemmerne af EDR, mere og på en bedre måde om hvilken retning vi bevæger os i, og om hvordan vi forhåbentligt igen kan få medlemsfremgang.
    Om jeg genopstiller til en ny periode som repræsentantskabs medlem, vil jeg afgøre på et senere tidspunkt.
    Vy de 73
    OZ3ZU/Viggo

    #78670
    OZ4KAJ
    OZ4KAJ
    Deltager

    Kære Viggo
    Du tager et emne op, som der mumles meget om i krogene: Den manglende kommunikation fra HB. Desværre nævner du ikke noget om, hvorvidt det vil ændre sig. Vi er mange der håber.
    Hvorvidt du som person er årsagen til en medlemsflugt fra EDR, vil jeg påstå er noget vrøvl. At mange tog deres medlemskab op til overvejelse og nogle meldte sig ud i perioden med den midlertidige bestyrelse, kan jeg godt forstå. Aldrig har jeg oplevet nogle få medlemmer skabe så megen ravage i debatten, stikke så mange kæppe i hjulene, ødelægge forholdet til EDRs bankforbindelse, forhindre at EDR kunne overtage certifikatarbejdet fra ENS og så bastant betvivle lovligheden af bestyrelsen. Som historien har vist, har den midlertidige bestyrelse med dig som formand det meste af tiden, udfyldt pladsen og bragt foreningen velbeholden frem til et nyvalg. På trods.
    Måske HBs lukkethed skyldes, at flere af de skrappeste kritiker nu sidder der. Eller er der ikke sket noget i HB siden april??
    Jeg håber at HB og repræsentantskabet får sig sundet og kommer ind i en god arbejdsrytme med en mere åben informationsstrøm ud til os medlemmer. De første 2019numre af OZ tegner godt. Jeg håber at økonomien hænger sammen. Hjemmesiden er frisket godt op. Lad os få en jævn strøm at EDR informationer. Fra HB, formanden, kontoret, QSLcentralen, shoppen osv.

    Med de bedste ønsker for medlemmernes EDR
    73 de OZ4KAJ, Kaj

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.