OZ75MAY – Operatører søges

75 år efter afslutningen på 2. verdenskrig

Vil du/I være med til at fejre 75-året for Danmarks befrielse så kan du/I deltage i denne event hvor vi er en gruppe Danske radioamatører som bliver aktive på forskellige måder med det specielle kaldesignal OZ75MAY.
Du kan deltage som enkeltperson eller i en gruppe og du kan deltage hjemme fra din egen QTH eller du kan være aktiv fra et sted som har med befrielsen at gøre som f.eks. “Mindelunden” eller “Frihedsmuseet” eller måske har I noget lokalt der hvor du bor.


Generelle regler for deltagelse i OZ75MAY eventen


Formål:
At markere 75 årsdagen for Danmarks befrielse Aktiviteten er åben for alle licenserede amatører i Danmark og arrangeret af en gruppe af radioamatører.

Dato og tid: 1. maj til 10. maj 2020 kl. 00:00 – 23:59 UTC

Bånd: 160 meter og op inklusiv WARC og 60m

Modes: CW, SSB, DIGI, SSTV

Kaldesignal: OZ75MAY/xx (xx = personligt extended suffix)

Det vil være muligt at være OZ75MAY/p uden extended suffix. For dem, der vil være /p, kræver det, at man booker tid, bånd, modes i den interne kalender. Kalenderen er oprettet til formålet, og vil kun være for dem, der vil være /p stationer.

Tilmelding: sker til OZ2I på e-mail ha@oz2i.dk senest den 27. april 2020 med følgende oplysninger:

Navn, call og e-mailadresse på den stationsansvarlige samt Adresse på QTH’en

Senest 29. april får du tilsendt dit personlige suffiks som du bruger sammen med kaldesignalet. Du/I må bruge dette call i det omfang, det passer jer inden for den nævnte periode.

Ønsker du/I at være /p på en særlig QTH, så får du et login og en vejledning til vores interne kalender.

ALLE operatører eller stationsansvarlige for teams modtager et sæt operatørregler. Disse skal overholdes under hele eventen.

Log accepteres KUN i ADIF og skal sendes som vedhæftet fil på en e-mail. Du skal have Internet adgang til at sende log den dag, du er aktiv eller senest dagen efter. Du/I får som deltager et sæt operatørregler udleveret, og de skal gennemlæses og overholdes under eventen. Den stationsansvarlige på hver QTH er også ansvarlig for instruktion af evt. medoperatører.

Vores hjemmeside https://oz75may.oz0j.dk/ vil indeholde information om diplom (award), QSL information og logsøgning. Siden vil kun være på engelsk.

Har du generelt spørgsmål til denne event, så send en e-mail til oz75may@oz0j.dk

73 Jørgen OZ0J

Formand for OZ75MAY-eventet

Relaterede

Kommentar til “OZ75MAY – Operatører søges”

  1. […] aktivitet. Og ikke mindst at det er 75 året efter krigens afslutning , og der er der mere om her : https://www.edr.dk/oz75may-operatoerer-soeges/, hvor operatører søges til at gøre denne dag til noget specielt, og der er bl.a. lavet specielt […]

Leave a Comment