OZ6ARC UGE 47

Mojn Venner!

I torsdags, den 25. November 2021, havde vi almindelig klubaften hvor emnerne normalt flyver rundt i luften..og OZ8TE Jan havde, i forlængelse af foredraget sidste torsdag; medbragt nogen kabler der virkelig sagde SparTo til alt hvad vi har set før, prøv at se vedlagte billeder:

Det må virkelig siges at være det tunge skyts, selvom kablet til venstre er så stort er det alligevel præcis 50 Ohm…og man tør kun gisne om hvor dyrt den samling til højre må være…sikkert ikke amatørvenlige priser 😊

Mange tak til OZ8TE Jan fordi du lige ville udvide vores horisont med de fantastiske kabler…

Vi har også fået doneret et nyt stykke værktøj til klubben:

En professionel luft lodde maskine til lodning af SMD kredse, de eneste vi lige mangler til den er en lille luftgiver som skal tilsluttes den sorte trykslange der ses i bagerste del af billedet.

Hvis du har en lille mini kompressor eller lignende liggende er vi meget interesserede. Ellers må vi lige se efter et alternativ….

Næste klubmøde er den 2. December 2021, og så er vi gået ind i julemåneden som normalt betyder neddroslet aktiviteter i klubben.

Vi plejer ifølge traditionen at lave en hygge stund med ”Slæbesild” og pakkeleg, så på torsdag vil vi lige i fællesskab træffe beslutninger om hvornår og hvordan vi skal holde vores tradition i hævd. Ligeledes vil vi tjekke op på vores byggeprojekter og se hvordan det går med komponent situationen, nu hvor Covid-19 har lagt en dæmper på de stumper vi mangler…

Vi ses i klubben på torsdag…

Vy73 de OZ1BMO,  Gert

 - - - - - -

       Se alle nyheder på vores altid aktuelle, opdaterede hjemmeside !
       http://www.oz6arc.dk.  Har du forslag til relevante link´s, så skik en email til mig, og dermed bidrage til lidt afveksling på hjemmesiden !
       - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

      Selvfølgelig fortsætter vores daglig snak på Lokalfrekvensen 145.525 MHz omkring kl.17 ...
     og hver lørdag kl. 9,45 omkring frekvensen 3,707 MHz +- QRM  og / eller på 145.525 MHz !    Vi prøver at være QRV på Knivsbjerg 70cm om aftenen ved 21-tiden, hvor vi plejer at holde teknik forum.

 Velkommen !

 73´de  oz9acv  Lejf