el_teknik CW

Amatørradio

teknik cw

Indholdet på denne side består af indlæg leveret af EDR.s medlemmer - hvis du ønsker at levere indhold tilk hjemmesiden, skal du sende en mail til webmaster@edr.dk.

Indlæg og artikler

HST Verdensmesterskaber 2021

  Jeg deltog i dette års “High Speed Telegraphy” verdensmesterskaber som blev afholdt i Agilo, Herceg Novi, Montenegro fra den 10. september til den 14.

Read More »

CWops Award

CWops Announces 2021 Recipient of Award for Advancing the Art of CW The CWops Club is a worldwide organization of CW enthusiasts with over 2500

Read More »

Tilbageblik på HST World Champioship 2019

En lille appetitvækker for de Danske telegrafister som kunne have lyst til at deltage – både i konkurrencerne men så sandelig også i den kæmpe oplevelse det er at møde andre mennesker under veltilrettelagte forhold i et fremmed land.

Read More »

Award for Advancing the Art of CW

For at anerkende enkeltpersoner, grupper og organisationer, der har ydet bidrag til at fremme kunsten eller udøvelsen af ​​radiokommunikation ved hjælp af Morse Code

Read More »

European CW Operators

Er du interesseret i CW og er du på FaceBook – ja så er der startet en gruppe af CW interesserede og aktive radio amatører. I gruppen er flere DX-ekspedition-operatører samt en del Contestere. Alle medlemmer i gruppen er fra Europa.

Read More »

Link