OZARC – Uge 06-22

Mojn Venner!

Den 3. Februar 2022 holdt vi det første møde i lang tid, efter Covid-19 havde beskåret vores fysiske møder. Der er stadig et højt smittetryk og det har da også præget fremmødet, men vi prøvede at gennemføre mødet. Vi havde taget emnet QRP op som aftenens tema, men blev samtidigt også klar over at mange, som var forhindret i at møde, var kede af de ikke kunne deltage, så vi valgte at holde almindeligt klubmøde og vente med QRP aften til vi har fået mere normale forhold igen.

Vi havde besøg af OZ2MAX Max, OZ1LFW Svend Aage, OZ8TE Jan, OZ1HKT Allan, OZ2JMG Jan og OZ1BMO Gert.

I dagens anledning havde Max medbragt røde pølser, brød og tilbehør, så der var vild fest og alle var glade for det fine initiativ. Prøv at se de gode billeder:

Efter vi havde spist pølserne var der en god snak om amatørradio og vi fik igen kastet lys på N-Connectorer og stik og hvor vigtigt det er at bruge de rigtige stik til de rigtige frekvenser.

Næste gang vi mødes er den 10. Februar kl 19:30 og det vil, grundet situationen, stadig være som almindelig klubaften. Skulle du have noget der driller i dit radiorum, så medbring det så vi måske kan hjælpe, eller måske noget du vil have mere info om, så er der altid et par kloge hoveder der kan hjælpe.

Vi ses i klubben.
Vy73 de OZ1BMO, Gert


Se alle nyheder på vores altid aktuelle og opdaterede hjemmeside !
       http://www.oz6arc.dk. HUSK! Opdater din browser, så det ikke er gammelt indhold fra cachen, du ser! Det er ikke altid browseren gør det selv!   Har du forslag til relevante link´s, så skik en email til mig, og dermed bidrage til lidt afveksling på hjemmesiden !
       - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

      Selvfølgelig fortsætter vores daglig snak på Lokalfrekvensen 145.525 MHz omkring kl.17 ...
     og hver lørdag kl. 9,45 omkring frekvensen 3,707 MHz +- QRM  og / eller på 145.525 MHz !
     73 og velkommen !

 73´de oz9acv /Lejf