Hej Kai- nu kaldte der andre frekvenser!

Silent key er noget underligt noget, men jo ganske rigtigt. Der kommer ikke mere ud af senderen fra dig, og det mangler vi.

Du nåede dog rigtig mange kontakter og fuldt dxcc indtil flere gange, og så dine OX ér, som du elskede. Du nåede mere end 200 stk. Det er der ikke mange, som gør dig efter. Om ikke andet, så savner jeg dine daglige kontakter på særligt 20 m. Så svag en station kan være, og så tæt på du lå. De andre frekvenser gik fint igennem, men det skulle være på 20 m! Kai, det gav også kontakter på lavfrekvens, og der gik du også klart igennem. 40 meter deltaloopen blev sat op og gennemtestet, men det blev aldrig dit frekvensområde. Jeg håber virkelig, du kan køre nogle frekvenser, hvor du nu har QTH, for det var en stor del af dit liv her. Tak for denne gang og æret været dit minde Kai.  Mange hilsner Peter Maarup, OZ1T

Peter Maarup

Skov & Landskab aps
Skorkærvej 9DK-6990 Ulfborg