80m Aktivitetstest – Resultat December 2019

Hermed kommentarerne fra loggene i decemberaktivitetstesten. Jeg fik dem desværre ikke med ud sammen med resultatet.

Jeg siger tak for de mange pæne ord der fulgte med loggene også denne gang. jeg skal gøre mit bedste for også i 2020 at leve op til deltagernes forventninger.

OZ2SF , Svend:
Hermed OZ2SF’s log. Denne test kørte jeg hjemme fra som OZ2SF med min KX3 + Hustler 6BTV antenne tilført 15 watts. Forholdene var rimelige gode, dog fornemmede jeg, at antennens udstråling var lidt retningsbestemt – ud fra de rapporter, jeg modtog. Som altid var 80 aktivitetstesten en hyggelig oplevelse. På gensyn til juletesten, hvor jeg forventer at deltage fra shacket i Den Gamle By i Århus, OZ2AL.

OZ6TW,Torben:
Så nåede vi til årets sidste aktivitetstest. Denne gang var støjen atter så høj, at jeg måtte ændre strategi og afsøge båndet for at kontakte de, som jeg kunne høre. Det blev til noget af en udfordring, så derfor det noget magre resultat. Men det er stadig sjovt, og jeg glæder mig til en ny sæson!

OZ30EU, Svend Erik.
Jeg var kun med i den første periode, da familie juletraditioner tros alt kommer før en contest. Der var utrolig svage signaler fra alle. Da jeg også er forhindret i juletesten, vil jeg benytte lejligheden til at ønske alle en god jul og et godt nytår.

OZ4NA, bent.
Her er så mit sparsomme resultat for december. Forholdene var ikke med os denne. Tak for testene 2019 – genhør 2020.

OZ5VO, Lars Ole:
Hermed logbog for aktivitetstest søndag den 11. dec. 2019 fra OZ2AL Den Gamle By Aarhus.

OZ5GX, Sæby Afd:
Hermed OZ5GX`s resultat af deltagelsen i decembertesten, en test med noget svingende forhold. Vi siger tak for konkurrencen i 2019 og ønsker alle en god jul og et godt nytår, vi vender tilbage i 2020..

OZ2PBS, Palle:
Så blev årets sidste 80M aktivitetstest gennemført med gode forbindelser landet rundt. Tak for et godt år og det med hele 11 contester mod de sædvanlige 10. Det er godt at høre flere og flere QRP stationer, som samlet set har givet en del flere QSO-Point. På henhør i 2020.

OZ9VA, Arne:
Hermed dagens logs. Forholdene og deltagelsen var OK. Tak for i år; håber på lige så god deltagelse i 2020.

OZ5DD, Give afd:
Dette var årets sidste 80m. Tak for alle gode QSOer i løbet af 2019. På genhør til jul og nytårstesten.

OZ8DK, Jens Christian:
Det var rimelige udbredelsesforhold, men jeg mistede alligevel nogle stationer i løbet af testen.
Men der er nu hyggeligt/godt at deltage i testen selv om det jo er korte udvekslinger man laver med de enkelte stationer. Ind imellem kom jeg til at lave fejlindtastninger og når det så forhåbentlig er rettet til det rigtige, ja så gik der lidt tid inden man er klar til næste QSO. Go’ jul til alle og på genhør i Jule- og nytårstester og den nye aktivitetstest i det nye år.

OZ6PP, Per.
Forholdene i dag var lidt blandede for mig. Sidst i SSB afdelingen forsvandt de fleste QRP stationer,- men som sædvanlig hyggeligt at deltage og hilse på jer.

OZ4CG, Carsten:
Der var meget svingende forhold, for vores første QSO var du 579, medens du forsvandt de næste to perioder.  Vores QSO kl. 10:15 kunne jeg kun lige ane dig, og jeg har sikkert ikke fået din rapport rigtigt, for det blev lidt gætteri i støjen.  Men du må bare slette den, hvis det er forkert. I sidste periode var du fint læselig selv om du var svag. Det var på samme måde med de øvrige stationer.

OZ1XV, Kurt:
Det var så sidste test i 2019, og den gik ikke så ringe selv om OZ30EU kun var med i starten, men tilsyneladende blev afløst af OZ1NKS. Tak for testerne i år og på genhør i juletesten.

OZ2NYB, Nyborg afd:
Igen en fornøjelse. Condx var gode, det vrimlede med QRP stationer, måske kunne der være flere CW stationer.

OZ8PG, Per:
Hermed årets sidste CW -og SSB log. Forholdene var meget variable og til tider drilagtige især på SSB. Jeg benytter samtidig lejligheden at sige dig tak for din indsats som manager. Du gør et flot arbejde, og holder dermed live i en aktivitet, som vi kunne ønske flere ville være med i. På genhør i 2020. (tak for roserne).

OZ6HR, Horsens Afd:
Hermed resultat fra 80m testen december 2019. God test med rimelige forhold undtagen i anden periode hvor de var mere ‘normale’. Pænt med deltagere, endda et par nye tror jeg.
Vi kørte i dag i stærkeste opsætning, og havde en rigtig hyggelig formiddag. Denne test blev også den sidste med dette person setup, så I kommer muligvis til at undvære OZ6HR som testdeltager i 2020. Jeg håber det lykkes at få samlet et nyt team, der vil fortsætte med at slide på klubbens udstyr.
Der skal lyde en stor tak for ‘kampene’ og for pointene til de øvrige deltagere gennem årene. Vi har lært en masse, nået vore mål, og nu må der nye til. Og det har hver gang været smadder hyggeligt, og noget man så frem til! Best 73 de OZ1JS, OZ1DSD og OZ1QZ. Operatører på team OZ6HR.

OZ5N, Steen:
Tak for nogle hyggelige aktivitetstester i 2019. Jeg ser frem til, at vi igen mødes til nogle spændende hyggecontester i 2020. Resultatet for årets sidste test er vedhæftet – desværre nåede jeg ikke CW afdelingen denne gang.

OZ1T, Peter:
Igen tak for en god test med stationer over hele båndet- også test af evnerne mine til at køre test! Det går fint. Jeg er ved at finde ud af log og stemmeføringen, så jeg skal nok komme efter jer! Der hersker en god tone en sådan søndag formiddag på frekvenserne- passer godt sammen med søndagsvejret.

OZ6NF, Gunner:
Signalerne var lidt svage i dag, men det gik da. Lidt på kanten med nogle QRP stns. Det hjalp når man lå på samme frekvens!

Vy 73 de
Gunnar
OZ1GX

 

Relaterede

Leave a Comment