06/07/2018 - 23:51
 
Er du den ny HF Contester i OZ?

Går du med en HF contester i maven og kunne du godt tænke dig at prøve udfordringen med at køre en masse QSO'er i et hurtigt tempo, ja så har du nu chancen for at være med i Danmarks største team.
Den 14. juli klokken 14.00 dansk tid starter årets IARU HF Championship. I år afvikles samtidig WRTC (World Radio Team Championship) hvor kandidaterne samles i et område tæt ved Berlin for at finde ud af hvem der kan smykke sig med titlen "Verdens-mestre" de næste 4 år.

I Danmark aktiverer vi vores head-quarters kaldesignal, OZ1HQ på radiostatio-ner fordelt over hele OZ Danmark. Nogle kører med flere operatører samlet og nogle kører bare med en enkelt som klarer kommunikationen.
Vi mangler flere operatører og hvis du kan være med er du meget velkommen. Det vigtigste krav er, at du afleverer en elektronisk log som både ADIF og CBR filer. De sendes søndag eftermiddag til oz1biiatedr [dot] dk som samler alle 12 logs i én stor fælles log og beregner derefter resultater osv. Den fælleslog skal gerne være klar tidligt søndag aften, så vi kan få den tidligt afsted til WRTC.

På hjemmesiden http://oz1hq.dk kan du se et skema med tilmeldte operatører og hvis du vil være med, eller du vil køre et af de ledige bånd/mode, så skriv hurtigst muligt til mig oz1biiatedr [dot] dk

Kunne du tænke dig at prøve så kontakt mig !!

Afstemning

Total votes: 11