World Amateur Day

Hvert år den 18. april deltager radioamatører over hele verden i fejring af Verdens amatørradiodag. Det var på denne dag i 1925, at International Amateur Radio Union blev dannet i Paris.
Fra de 25 lande, der dannede IARU i 1925, er unionen nu vokset til at omfatte 160 medlemssamfund i tre regioner. IARU-region 1 inkluderer Europa, Afrika, Mellemøsten og Nordasien. Region 2 dækker Amerika, og region 3 består af Australien, New Zealand, Stillehavsø-nationerne og det meste af Asien. Den Internationale Telekommunikationsunion (ITU) har anerkendt IARU for at repræsentere amatørradios interesser.
I dag er Amatørradio mere populær end nogensinde med mere end 3.000.000 licenserede operatører!
Verdens amatørradiodag er den dag, hvor IARU-medlemsforeninger kan vise vores evner for offentligheden og nyde globalt venskab med andre amatører over hele verden.
Grupper bør promovere deres WARD-aktivitet på sociale medier ved at bruge hash-mærket #WorldAmateurRadioDay på Twitter og Facebook. IARU viser alle WARD-aktiviteter på denne side. For at få vist din WARD-aktivitet skal du sende en e-mail til IARU-sekretær David Sumner, K1ZZ.
Vi håber, du vil deltage i det sjove og uddannelsesmæssige program, der udgør verdens amatørradiodag!

 

73 de OZ1ACB Allis, OZ4CG Carsten og OZ2I Henning

 

https://www.qrz.com/db/5P0WARD

https://www.qrz.com/db/5P0WHD

 

#WorldAmateurRadioDay

Date

apr 18 2020
Expired!

Time

All Day

Skriv et svar