Strømforsyning fra Kina

Kort før jul bestilte jeg en DP50V15A DPS5015 programmerbar strømforsyning ved http://www.banggood.com/

Pakken ankom nu her nogle få dage inde i det nye år.
Og hvad kan så en sådan? Som overskriften fortæller er det 50v 15A som max ydelse.
Som det ses på foto er det er det kun selve styringen og kontrolmodul man køber. Transformator, ensretter og ladelytter må man selv lægge til.
Print med ind og udgang. Shunt ses til højre.

Kontrol panel med on/off under drejeknappen.

Set funktion.
Når man nu får sådan noget nyt grej skal det selvfølge afprøves.
Eksempelvis prøvede jeg at sætte max udgangs spænding til 12v og drejede langsom op i spænding, ved 12,01 volt, ups. Der blev promte lukket for udgangsspændingen. Det samme forsøg blev lavet med strøbegrænsningen, lige så snart man er på den forudindstillede strøm bliver der lukket af således at strømmen ikke stiger yderligere.
En sød lille sag som jeg let kan finde anvendelse for. Let at betjene pæne store tal i display som er let at se. Jeg føler der er valuta for pengene. Alt efter kursen på dollars koste den i omegnen af 260 kr. Som alt andet fra Kina sendes det portofri til Danmark. Man kan være uheldig at skat får øje på forsendelsen og finder på at opkræve moms og gebyr. Skulle dette ske kan konstruktionen også bære dette.
Link til butikken: http://www.banggood.com/DP50V15A-DPS5015-Programmable-Supply-Power-Module-With-Integrated-Voltmeter-Ammeter-Color-Display-p-1072236.html?rmmds=search
Brugsanvisning er ligeledes at finde på ovenstående link.

Relaterede

Leave a Comment