survey

Amatørradio

Hjemmeside survey

I februar måned 2022 har vi afholdt en spørskemaundersøgelse for at få information om brugernes vurdering af hjemmesiden samt forslag til forbedringer.

147 personer har besvaret spørgeskemaet.  Svarene vil nu indgå ved den fortsatte udvikling og vedligeholdelse af hjemmesiden,

Hvis du har bemærkninger til spørgeskemaundersøgelsen, kan du skrive indlæg nederst på denne side

Bemærkninger

efter behov – somme tider dagligt, men ihvertfald et par gange om ugen
 
2-3 gange om ugen
 
er ny, så har ikke set så meget nu
 
Når jeg bliver (gjort) opmærksom på ændret indhold.

Bemærkninger

QRP stof
web shoppen
 
hjemmeudvikling med up to date komponenter..
 
foredrag, kurser/uddannelse, tema dage
 
Jeg mener, at hjemmesiden principielt bør informere om alle hjørner af hobbyen.
 
Jeg har da jeg var ca. 11 år gammel læst bøger diagrammer om MB RADIOER
 
Tal i et sprog vi begynder kan forstå.
 
Med på sidste nye teknik – som uundgåeligt er blevet er del af dagligdagen -altså internet- Pc er

Andet:

Uoverskuelig
Meget gammeldags
Rodet
langsom
Den er rodet
Man forsøger måske at fortælle for mange ting pr skærmbillede
Måske lidt forvirrende, men tilfredsstillende.
Kunne godt være mere overskueligt!
Hjemmesiden kan være ret vanskelig at finde rundt på. Det er generende, at man skal logge ind særskilt på forum. Et logon burde være nok
Jeg har ikke for nylig været ‘hele vejen rundt’ på hjemmesiden, men i det store og hele er Designet OK. Der kan selvfølgelig altid laves forbedringer f.eks. mht. faktuelle og sproglige fejl. Desuden er der flere steder meget dårlig kontrast, så teksterne er svære at læse.

Har du nogen kommentarer ?

Du gør et godt arbejde med hjemmesiden Ole

Hjemmesiden virker meget ofte rodet ikke sat i system. og for mange gentagelser på hjemmesiden side op side ned.

Hjemmesiden har masser information, men det er langt fra nemt at finde det man leder efter

ikke PT

For mig der er ny i hobbyen (først startet nu trods jeg tog licensen i 1987) kan det til tider virke som nogen har en meget negativ indfaldsvinkel “sure gamle mænd”, der ikke fremmer tilgangen af nye radioamatører. Jeg syntes af jer som sider i bestyrelsen laver et stort stykke arbejde, med en fornuftig og kreativ tilgang til den tid vi er i. Forsæt endelig med det.
 
En rodet side, svær at finde rundt på, skal diplomer er ikke samlet et sted. Andre diplomer skal. Hentes uden for hjemmesiden VHF siden repeter oversigt, på en privat hjemmesid

Samuel dog tingene under én hat. !!!!

Dejligt at medlemmerne løbende involveres i forsøget på hele tiden at gøre tingene bedre.

Måske noget mere om, hvordan man opfører sig på båndene. Ikke fordi jeg har oplevet det med danske amatører, men måske noget som skal tages op i internationalt forum.

Jeg respekterer, at det er frivilligt arbejde

egentligt ikke

De mange slå- og stavefejl får hjemmesiden til at virke utroværdig

Efter en pause på 20 år så mangler jeg meget om de nye ting som foregår indtil videre syntes jeg det er ok jeg kan forstå der er sket en ændring af HB men alt lyder spændende ved det jeg har læst til ny

Det var umuligt at logge ind da jeg prøvede at lave en ny code…

Der gøres et kanon arbejde p.t. for amatørradio. Det skulle være startet for år tilbage, men stor respekt og opbakning herfra.

Forum burde have en indgang hvor ikke medlemmer kan skrive en besked, stille spørgsmål og lignende, men der bør også være en moderator, ellers falder det bare tilbage til kaos for 3-4 år siden.

Jeg synes det nye hold bag foreningen og OZ har gjort det enormt godt tiltrods

Super dejligt at i laver en brugerundersøgelse, og stor ros til dem der bruger så meget tid og mange kræfter på at servicere medlemmerne, det er et fantastisk flot stykke arbejde i gør

Det er svært at ønske sig mere af frivilligt arbejde

Dejligt at se at EDR har fået et løft…

Siden fremtræder langt mere moderne nu; men jeg finder det stadigt utroligt vanskeligt, at finde det, som jeg leder efter. Det er nok en af årsagerne til, at jeg ikke besøger siden så ofte.

de spændende nyheder bør ligge øverst på startsiden.

Problemer med log ind og password

Det skal nok komme 🙂
Hilsen OZ9DI, Per Buch

God hjemmeside.

Mærker også at der konstant arbejdes med forbedringer .

Ikke noget på nuværende tidspunkt

Nej

Nej

Inviter mange flere til at lave indlæg af teknisk karakter-eller folk som er gode til at oversætte små konstruktioner og artikler fra andre blade

Næææ !

EDR:DK skal give stof til alle(med streg under alle) danske radioamatører, med stor focus på de unge, og dem som endnu ikke har fået certifikat.

OZ er blevet meget smuk og moderne – fint arbejde

Tak Ole for det kæmpe arbejde, du laver med hjemmesiden for EDR og de danske radioamatører.

Jeg har ikke været aktiv i mange år og prøver lige et “tilbudsmedlemsskab.”

Oplever at menuer skifter placering lidt for ofte..og

synes at man skulle lave en light side for EDR hvor der kun er det vigtigt på
– Hvem sidde i HB, RM
– kontakt oplysning på folk i edr
– Edr klubben
– link til nyeste OZ
– måske kalende

Når jeg lytter på 2 meter eller 70 OSV. samt at havde en Qso og man bliver irettesat hele tiden. Alle har vel startet et sted..? .B.A

Nej

No
 
I SKRIVER PÅ FORSIDEN AF OZ.
EDR varetager radioamatørernes interesser i Danmark
Hvad med at sørge for at en radioamatører har ret til at opsætter sine antenner
Og få det skrevet ind i boligloven. Tak

2 thoughts on “survey

 1. Hej Allan
  Tak for dine kommentarer til hjemmesidens survey. Jeg er selvfølgelig enig med dig i at der er plads til forbedringer. Det fremgår tydeligt af spørgeundersøgelsen. Så det kommer jeg til at arbejde med.
  Du skriver bl.a.: “Der, hvor det muligvis går galt for nogle er omkring hovedmenupunkterne Amatørradio vs Foreningen. Der er også lidt fnidder omkring det at logge sig ind, når man møder muren.”
  Hvis du kan være lidt mere specifik, vil jeg gerne eftersøge om det kan laves nogle konkrete forbedringer her.

 2. Så fik Hjemmesiden da godt nok undersøgt sig selv. Alligevel kan man godt udlede noget, hvis man tager hensyn til, at de primære besvarelser kommer fra 1/10 af medlemsskaren. Den del, der rent faktisk kommer forbi hjemmesiden og som var villige til at deltage i undersøgelsen. Og gør jeg det, kan jeg godt antyde, at der må være plads til forbedringer, hvilket jeg dog ikke opfatter som en katastrofe. Der, hvor det muligvis går galt for nogle er omkring hovedmenupunkterne Amatørradio vs Foreningen. Der er også lidt fnidder omkring det at logge sig ind, når man møder muren, og så det, at Forum ikke er en integreret del af hjemmesiden. Jeg kunne også godt se for mig, at man kunne få flere til at komme forbi, hvis man tog udfordringen fra Brugtgrej op og benyttede samme kombination og samhørighed mellem en markedsplads og det øvrige stof.
  Det helt overordnede spørgsmål er om WordPress egentlig er anvendelig til en hjemmeside som EDRs. Et skift til Drupal, der alene i sin grundsubstans i langt højere grad end WordPress byder op til dans omkring flere “interessegrupper og lokalafdelingers” events og meget andet inddragelse, kunne være en løsning. Men det ville kræve nogle gode Druplere, og det er ikke nødvendigvis blandt hovedbestyrelsens medlemmer, at man finder dem, og det er vel heller ikke det, der er meningen og det de er valgt til, så vidt jeg husker. Så der, skal man nok en tur i byen blandt medlemsskaren for at finde løsningen. Om dette kan ske, tør jeg end ikke spå om, da alene medlemsinddragelse i andre af foreningens aktiver synes helt utroligt svært.

  vy 73
  OZ7XF, Allan

Skriv et svar