Award for Advancing the Art of CW

CWops annoncerer 2020-modtagere af Award for Advancing the Art of CW

CWops Club er en verdensomspændende organisation af CW-entusiaster med over 2500 medlemmer, der stræber efter at fremme og opmuntre brugen af ​​CW, uddanne sig i færdigheder og brug af CW, og som understøtter en række begivenheder og programmer, der gør det muligt for medlemmerne konstant at lære, øve og forbedre deres CW-færdigheder.
Formålet med denne årlige pris er at anerkende enkeltpersoner, grupper og organisationer, der har ydet det (de) største bidrag til at fremme kunsten eller udøvelsen af ​​radiokommunikation ved hjælp af Morse Code. Dette er det femte år, at CWops tildeler denne pris.

Vi er heldige i 2020 med to udmærkelser til denne prestigefyldte pris:

Stephen C. Phillips, er forfatter og vedligeholder af Morse-kodetræner, der er blevet brugt af tusindvis af studerende i CW Academy for at hjælpe dem med at lære Morse-kode. Dette webværktøj blev primært oprettet til begyndende studerende, men der er nogle øvelser på webstedet, der kan hjælpe elever på højere niveauer. Værktøjet er blevet vedligeholdt af Stephen i flere år uden omkostninger for amatørradiosamfundet.

Essex (UK) CW Club, for at give et fokus for CW-interesser og derefter starte bootcamps, hvor daglange intensiv CW-undervisning finder sted. Takket være Essex CWs føring er der nu CW bootcamps holdt over hele Storbritannien, og de gør en reel forskel for CW interesse og aktivitet.

CWops annoncerede vinderne af 2020 Awards for Advancing the Art of CW den 28. juli i en videokonference. Videoen kan findes på YouTube. https://www.youtube.com/watch?v=_tYp318WMPM