Silent key OZ2LD – Hans Christian Gulager Nielsen

OZ2LD – Hans Christian Gulager Nielsen er SK. Han er stille sovet ind natten til den 12. november 2020. Christian blev for 2. gang ramt af en blodprop i hjernen. Første gang kom han over det efter at have været delvist lammet i nogen tid. Christian var i sommer netop startet på jobbet igen og vi var mange, der var rigtigt glade for hans hurtige bedring. For kort tid siden blev Christian igen ramt, men denne gang gik den desværre ikke.  Efter kort tid i respirator måtte man slukke og det samme gjorde lyset kort efter. Christian så ellers frem til sin pensionering til juni næste år.

Hele Christians liv var amatørradio, sit job, sin datter Natascha og morfar til børnebørnene.  Og så også rejser – ikke mindst til ”Down Under”.  Jeg kendte Christian rigtig godt som medarbejder, kollega, samarbejdspartner og ven gennem mange år. Christian var en gudsbenådet tekniker, med de fleste af sine arbejdsår indenfor fællesantenne og kabel/satellit-tv. Hvor alle andre måtte give op, løste Christian altid problemerne hurtigt og effektivt. Efter mange år i marken endte Christian som så mange andre bag skrivebordet hos youSee/TDC.

Også som radioamatør var Christian helt fremme og med den absolutte hovedvægt lagt på VHF/UHF og mikrobølge, fortrinsvis CW og SSB. Christian var inkarneret selvbygger og det er ikke småting som Christian har bygget gennem årene. Rigtigt mange i ind- og udland kendte Christian, ikke mindst fra de fra de højere bånd. Christian var også ivrig deltager på de mange nordiske VHF/UHF møder, Weinheim og ikke mindst den årlige danske vinter VHF/UHF dag. Christian holdt også gerne foredrag og delte ud af sin store viden.

Christian var en usleben diamant, nørdet i ordets bedste betydning, generøs og altid hjælpsom – ikke mindst over sine venner. Også OZ7IGY er ham megen tak skyldig for hjælpen gennem årene.

Tak Christian for dit bidrag til amatørradioen og for et godt venskab gennem mange år!  Hvil i fred.

OZ7IS Ivan og OZ5XN Allan