Mojn Venner!

Torsdag den 19. Nov. 2020 havde vi igen en interessant aften i Åbenrå afdelingen.
Alle medlemmer havde fået til opgave at dykke ned i gemmerne med gamle radioer og elektronik og det viste sig at der lå mange “skatte” som pludselig igen så dagens lys.
Der var bl.a. 35-40 år gamle Yaesu og Trio Kenwood transportable stationer, som dengang kostede 1800 - 2000kr. hvilket dengang repræsenterede en månedsløn!!!
Vores kasserer havde medbragt en gammel Storno CQM19-25 som han benyttede i gamle dage. Sidst men ikke mindst havde OZ2JMG Jan medbragt et sæt bestående af af Philips radiomodtager med tilhørende pladespiller fra før 2. Verdenskrig. Vi fik den store fornøjelse at høre pladespilleren spille en af de gamle lakplader, hvilket valgte stor begejstring.

Næste torsdag, den 26. Nov. 2020 er det almindelig klubaften, med antenne hjælp til vores nye medlemmer, hvor vi nok skal se på End-Feed-Half-Wave UN UN til OZ1HKT Allan, så han kan komme i luften med sin ny erhvervede Kenwood HF radio....

Vy73 de OZ1BMO
Gert

- - - - - -

 Se alle nyheder på vores altid aktuelle og opdaterede hjemmeside !
       http://www.oz6arc.dk. HUSK! Opdater din browser, så det ikke er gammelt indhold fra cachen, du ser! Det er ikke altid browseren gør det selv!   Har du forslag til relevante link´s, så skik en email til mig, og dermed bidrage til lidt afveksling på hjemmesiden !
       - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Selvfølgelig fortsætter vores daglig snak på Lokalfrekvensen 145.525 MHz omkring kl.17 ...
og hver lørdag kl. 9,45 omkring frekvensen 3,707 MHz +- QRM  og / eller på 145.525 MHz !
73 og velkommen !
73´de oz9acv .