Mojn Venner!

Den 10. December 2020 havde vi det sidste møde i Åbenrå afdelingen i år. I anledning af den nært forestående jul, ville vi afslutte året med manér, så der var disket op med stearinlys, julegløgg og æbleskiver, se billeder.

Der var meget julehygge, men alligevel tid til at drøfte mange tekniske emner. OZ1HKT Allan havde lokaliseret fejlen i sin Kenwood, der gav et flimret display, og havde medbragt diverse print med de fejlbehæftede komponenter...
Vi fik også tid til at hilse på vores nye radioamatør, OZ9GP Günther, som for nylig har konstrueret en repeater i Tyskland og tillige har gang i mange andre spændende eksperimenter...dejligt at se nye ansigter i vores klub!!

Vi afsluttede med at ønske hinanden en god jul og godt nytår.Der skal også lyde en god jul og godt nytår til alle Jer der har været afskåret fra at deltage i klubmøderne grundet COVID-19, håber snart vi får normale tilstande, så vi kan se Jer i klubben igen.

Det første møde i det nye år bliver den 14. Januar 2021, hvor OZ5JAN, Jann vil holde foredrag om kamera mikroskoper til forstørrelse i forbindelse med SMD kredsløb.

Vy73 de OZ1BMO Gert

Glædelig Jul og Godt Nytår ønsker Webmaster  og udgiveren af Nyhedsbrevet  !   Tak for året der gik !

- - - - - -

Se alle nyheder på vores altid aktuelle og opdaterede hjemmeside !
http://www.oz6arc.dk. HUSK! Opdater din browser, så det ikke er gammelt indhold fra cachen, du ser! Det er ikke altid browseren gør det selv!   Har du forslag til relevante link´s, så skik en email til mig, og dermed bidrage til lidt afveksling på hjemmesiden !
       - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Selvfølgelig fortsætter vores daglig snak på Lokalfrekvensen 145.525 MHz omkring kl.17 ...
og hver lørdag kl. 9,45 omkring frekvensen 3,707 MHz +- QRM  og / eller på 145.525 MHz !

 73´de oz9acv .