ARRL Contest regler er ændret

ARRL har i mange år haft nogle ret kringlede regler for deres contests hvor man skulle læse flere forskellige dokumenter hvis man ønskede det fulde overblik.
Nu ser det ud som om de har ryddet op og de annoncerer på deres hjemmeside at; "Contest rules are now maintained as a single downloadable document (see "Full Contest Rules" below)." Det gælder for flere af deres tester, men for at være sikker er du nødt til at tjekke deres hjemmeside. F.eks. IARU HF World Championship er ikke ændret og her skal du stadig læse flere forskellige dokumenter.
Det kunne være godt men når du så downloader PDF filen til f.eks. ARRL DX testen for at gennemgå reglerne og se hvad der er ændret, ja så får du ikke mindre end 12 siders læsestof. Det er dog interessant læsning og godt at få det hele genopfrisket ;o)

Husk altid at læse reglerne til den test du vil deltage i !