CW Contest for begynder (og øvede)

En ny CW-contest med lav CW hastighed for Europa.
K1USN Radio Club planlægger, i samarbejde med CWops, at udvide deres eksisterende og populære ugentlige Slow Speed ​​CW-contest til at omfatte en anden til fordel for spirende europæiske CW-deltagere. Den nye test kører fra 2000-2100 UTC hver fredag og begynder den 5. februar 2021. Der benyttes de samme regler og formatet understøttes også fuldt ud af N1MM-contest-loggeren.


Der er ingen formel logindlevering. I stedet opfordres deltagerne til at uploade deres QSO-totaler og scoringer til 3830-rapporteringswebstedet - www.3830scores.com


Disse konkurrencer gennemføres ved 20 wpm eller derunder og er rettet mod CWops Academy-studerende og andre CW nybegyndere der ikke er fortrolige med højere contest hastigheder. Alle er velkomne til at deltage og det er en fantastisk mulighed for øvede CW-deltagere til at komme og hjælpe med at opmuntre vores nye CW ops.


Se www.k1usn.com/sst.html for reglerne som er nemme at følge.
Hvis du er nybegynder med CW-konkurrence eller har erfaring og ønsker at hjælpe, vil det være fint hvis du er med os om fredagen, hvis og når du kan.
73,
GW0ETF & G3WZD (CWops)