Event: EDR 90års Jubilæum


Jubilæumsåret 2017 er gået og dermed er eventen slut. Et tilbageblik på året som er gået giver både gode og dårlige minder.

De dårlige minder er hele opstarten, hvor en enkelt amatør (plus det løse) formåede at skabe så stor splid i det hele at Event-manageren OZØJ Jørgen valgte at trække sig fra aktiviteten. Jeg tog over, alene af den grund at få fejret EDR's jubilæum, og efter votering med webmaster OZ1OP og diplommanager OZ4CG, besluttede jeg at alle kunne være med. Dette viste sig at være en forkert beslutning, da et par gode operatører så ikke ønskede at deltage og de operatører som hele striden handlede om blev aldrig aktive. Ved en gennemgang før anden runde, valgte jeg derfor at slette alle de "operatører" som endnu ikke havde været aktive. Vi endte så op med at være 27 operatører som har været mere eller mindre aktive gennem 2017.

De gode minder bringer især den 15. august 2017 frem i hukommelsen som værende en af de mest aktive dage i eventen. Ikke mindre end 3.715 QSO'er blev det til på selve jubilæumsdagen. Og ved Jubilæumsstævnet i Odense den 19. august blev der kørt omkring 150 QSO'er fra HQ stationen og der var flere nye operatører. Det var en god dag i Odense og med mange gode aktiviteter.


OZ1BII kørte den første Event-QSO den 1. januar 2017 Kl. 00:01 UTC med OZ90EDR kaldesignalet
5P1KZX kørte den sidste Event-QSO den 31. december 2017 Kl. 16:06 UTC med OZ7D kaldesignalet

Herunder kan du se aktiviteten på RBN gennem året. Desværre har Digimode ikke været meget med på RBN.


Vi var 27 operatører gennem året. Yderligere 3 til jubilæumsfesten i Odense, og her bringes en liste med de enkeltes aktivitet.  De operatører som har kørt mere end de 100 kontakter kan downloade et jubilæumsdeltager- certifikat og den station der har været mest aktiv med de enkelte kaldesignaler kan hente et jubilæums aktivitetsdiplom.

De sidste dage før afslutningen har der været ekstra stor aktivitet og der er enkelte operatører som har kørt rigtig mange QSO'er.
Tillykke til de ihærdige og tak for den ekstra indsats!

Klik på smiley i tabellen i højre side for Premium-diplom.

Michael 5P1KZX har kørt ikke mindre end 5752 QSO'er i alt.