Mange gode emner oppe på mødet

Mojn Venner !   

Referat fra torsdagsmødet den 18. Februar kl 19:30 på Knivsbjerg UHF repeateren.Vi havde igen et fint møde hvor vi havde besøg af 13 deltagere: 

OZ0BJ,OZ9PO,OZ7UE,OZ4DA,OZ9ACV,OZ1ODK,OZ1HKT,OZ1HYG,OZ2BBH,OZ5JAN,OZ1VW,OZ2JMG ogOZ1BMO

Der var mange gode emner oppe på mødet lige fra DX rekorder sat af OZ9ACV, John OZ7UE har kæmpet med sin nye PC, støbning af fundament til OZ4DA’s nye gittermast, OZ1HKT har fået nyt måleinstrument (RigExpert AA230 zoom) …rigtig spændende, OZ5JAN havde købt en ny loddekolbe som kan køre på 12-24Volt en fiks lille ny sag, OZ2JMG er i gang med at udskifte mikrofonkapsel til sin HM133 mikrofon så den ikke er så svag og ”metallisk” at høre på, OZ9PO fik under mødet flyttet sin antenne så der kom et fint signal fra hans QTH, OZ1HYG Ivan fik også startet sin gamle Storno op og det var forbavsende så fin lyd den havde, OZ1BMO havde været i udviklingsafdelingen og fremstillet prototype på vores fremtidige klubprojekt som gerne skulle beskytte vores dyre stationer mod overspænding hvis strømforsyningen ”takker af”….

Alt i alt får vi mere og mere tilslutning til vores torsdagsmøder, og snakken går livligt med rigtig gode radioamatør relaterede emner. Der hersker en rigtig god tone og fin radio disciplin, så alle kan komme til orde.

Vi glæder os alle til at Covid-19 restriktionerne bliver lempet så vi kan mødes igen, men indtil videre fungerer det rigtig godt med vores radiomøder, der gør det muligt at følge lidt med i hvad der rører sig i vores klub OZ6ARC….. 

Vi høres ved til næste møde torsdag den 25. Februar 2021 kl 19:30 på 434.725..

Vy73 de OZ1BMO, Gert .

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Se alle nyheder på vores altid aktuelle og opdaterede hjemmeside !
   http://www.oz6arc.dk. HUSK! Opdater din browser, så det ikke er gammelt indhold fra cachen, du ser! Det er ikke altid browseren gør det selv!   Har du forslag til relevante link´s, så skik en email til mig, og dermed bidrage til lidt afveksling på hjemmesiden !
Selvfølgelig fortsætter vores daglig snak på Lokalfrekvensen 145.525 MHz omkring kl.17 ...   og hver lørdag kl. 9,45 omkring frekvensen 3,707 MHz +- QRM  og / eller på 145.525 MHz !
73 og velkommen !

    73´de oz9acv.