CQ WPX CONTEST – REGLER

CQ har ændret på reglerne for WPX Contesterne og ligeledes har deres hjemmeside fået en opdatering så den passer ind til de nye regler.
Her er hvad Randy K5ZD skriver:

Webstedsændringer for nye kategorier

Vi annoncerer flere nye ændringer på CQ WPX-webstedet på grund af kategoriændringerne og præsenterer historiske data på nye måder.

Med regelændringerne i år er der nu kun en enkelt operatørkategori. Resultater fra 2020 og før viser fortsat betegnelsen Single Operator (SO) eller Single Operator Assisted (SA). I 2021 og senere vises alle enkeltoperatørscore som “Single Operator” (SO).

Rekordsiden (https://cqwpx.com/records.htm) viser nu optegnelserne for de kombinerede kategorier. Vi har oprettet en ny side med Legacy Records (https://cqwpx.com/legacyrecords.htm) for at bevare de single operator (SO) rekorder, der er opnået til dato.

Der er også en ny side om vindere sorteret efter årstal (https://cqwpx.com/winners.htm), hvor du kan se det vindende kaldesignal og score for hvert år for enhver valgt kategori og region. Det er en sjov måde at se, hvordan forholdene ændrer sig i løbet af solcyklussen, mens konkurrencescore og aktivitet fortsætter med at stige.

Reglerne er ændret og det er vigtigt at du læser dem inden du starter testen. Du finder dem her https://cqwpx.com/rules.htm