Aabenraa lokalafdeling

OZ6ARC klubmødet 25. marts

På grund af påsken mødes vi ikke i aften på Knivsbjerg repeateren, men først torsdag d. 8 april  kl. 19.30 - 434,725Mhz

Torsdag den 25. Marts kl 19:30 havde vi klubmøde i OZ6ARC på den Sønderjyske repeater 434,725 Mhz hvor følgende meldte ind:

OZ0BJ, OZ5JAN, OZ2JMG, OZ9PO, OZ9ACV, OZ1HKT, OZ7UE, OZ1VW og OZ1BMO

Vi snakkede bredt om forskellige emner, bl.a. om de første typer af hukommelses kort som var fremstillet med ferritperler i et matrix, OZ5JAN og OZ2JMG kunne bidrage med billeder af Magnetic Core Memory som de hedder. https://en.wikipedia.org/wiki/Magnetic-core_memory

OZ9PO havde fået arbejdet med sin 6-meter antenne som skulle udføres i kobberrør og med nylon center klods og måleudstyret er også på plads, da han fik lov at låne en antenne analyzer fra OZ5JAN.

OZ9ACV har stadig lidt bøvl med sine tilpasninger af Z-match antenne og selvom der er kommet nye kerner så er det lidt svært at matche dem uden et LC-meter, men der er vist noget nyt udstyr på vej.

OZ1HKT var stadig i gang med at tilpasse sin EFHW antenne med en spole så den dækker flere bånd, og fik gode råd af OZ7UE med hensyn til længden på tråden efter spolen, det skal blive sjovt at høre OZ1HKT på HF inden længe..

OZ1BMO havde haft sin første QSO på 60-meter båndet og havde kontakt med 2 amatører på Sydsjælland..

OZ1VW kørte på sin nye Yaesu FT818ND og det var et rigtig fint signal der kom dernede fra, den må du gerne bruge for fremtiden, Hans 
😊

Der er altid stof til en masse taletid og denne gang blev vi heller ikke færdige på 1 time, så bare mød ind, uanset om du er medlem eller ej, så er der plads og tid til en god radioamatør-snak.

Vy73 de OZ1BMO, Gert.

- - - - - - -

Se alle nyheder på vores altid aktuelle og opdaterede hjemmeside !
http://www.oz6arc.dk. HUSK! Opdater din browser, så det ikke er gammelt indhold fra cachen, du ser! Det er ikke altid browseren gør det selv!   Har du forslag til relevante link´s, så skik en email til mig, og dermed bidrage til lidt afveksling på hjemmesiden !
 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Selvfølgelig fortsætter vores daglig snak på Lokalfrekvensen 145.525 MHz omkring kl.17 ...
og hver lørdag kl. 9,45 omkring frekvensen 3,707 MHz +- QRM  og / eller på 145.525 MHz !
73 og velkommen !

    73´de oz9acv.