SAC – Nye regler

Hej
SAC komiteen ønsker at modernisere contesten for at føre den med ind i den nye tidsalder med nye teknologier og ganske mange muligheder.
Vi er klar over at det ikke kan gøres her og nu uden at involvere dig og alle de andre contestere. Derfor har vi sat et spørgeskema op på hjemmesiden  http://www.sactest.net  hvor vi gerne vil høre hvad du mener om de forskellige forslag. 
Skemaet vil være tilgængeligt fra den 16. april og frem til den 15. maj 2021.

Spørgeskemaet indeholder nogle overordnede retningslinjer for hvilken vej vi skal bevæge os og vi ønsker at så mange som muligt giver deres mening til kende. Ud fra resultatet vil vi så begynde at tilrette reglerne så de dækker så mange ønsker som muligt.
Når du læser spørgsmålene vil jeg lige gøre opmærksom på at ordet ”OVERLAY” ikke betyder det samme som ”CATEGORY” men udelukkende er et ønske om på hvilken liste du ønsker dit resultat skrevet. OVERLAY er en mulighed for at sammenligne dit resultat med andre deltagere som benytter nogenlunde samme udstyr og muligheder.

Vi forventer at de nye regler vil træde i kraft fra 2022.

73 fra SACC
OH6EI, LB8DC, SM5AJV, OZ2I

15. april 2021