OZ5RB – Hans Bonnesen

OZ5RB – Hans Bonnesen
Birkebakken 25
3460 Birkerød
Tlf: 45 81 23 69, mobil 23 30 33 69 mellem 10.00 og 22.00

E-mail: elfelt@c.dk
Emner:

1. Radionavigation under 2. verdenskrig, (‘Hvordan fandt de vej?’).En gennemgang af
radionavigationssystemer set fra tysk og engelsk side. OH
nødvendig.

2. Telefonbog Mark II.En beretning om den hemmelige CW
under 2. verdenskrig med vægten lagt på teorien bag dansk og engelsk/amerikansk udstyr, herunder krav til replikabygning – med demonstration.

3. Elektronisk spionage.En gennemgang af spionage til lands, til vands, i luften og i rummet. Fra middelalder til vore dages satellitspionage. OH-projektor og lærred nødvendig.

4. Spillefilmen ‘Hvis alle verdens drenge’ ( ‘Si tous les gars du monde’)er nu tilgængelig for EDR lokalforeninger som aftenforedrag. Filmen, der er i s/h, er fra 1956 og varer 95 minutter; denne spillefilm er den eneste, der udelukkende handler om radioamatører på et teknisk korrekt plan. Fransk tale og uden undertekster. Fremvisning på egen videoprojektor med løbende danske kommentar. Eneste krav er en god skærm. Kan fremvises i hele landet efter aftale.

5. Spillefilmen “Frequency†.En fiktiv historie om hvordan en gammel Heathkit SB101 kommer til at spille en afgørende rolle.
Videoprojektor og lærred nødvendig.

6. PR/Promotion og Nødradio/GAREC. Hvordan opnår man PR. Om den gensidige respekt mellem radioamatører og samfundet. Nødradio Signal Tjeneste). Den europæiske nødradio Radio Emergency Conference)

Geografisk område: Hele landet.
Udstyr til rådighed ved foredrag: Se de enkelte foredrag.