Oprydning, sortering, udsalg, tilbud mmm

Vi har været i gang med en større oprydning i klubhuset.

Køkkenet er blevet tømt, skuret og skrubbet og alting sat på plads igen. Gunner OZ1ODK stod for udførelsen og det stråler så jeg er sikker på at vi ville få en stor smiley ved sundhedsmyndighederne  ;o)

Depotrummet er blevet tømt og rengjort. Alt blev slæbt ud på græsplænen og derefter gennemgået minutiøst af (især) John OZ7UE og Gert OZ1BMO som med stor sikkerhed sorterede i tre bunker:
1. SKAL gemmes
2. Skal måske gemmes
3. Skal nok ikke gemmes
Derefter kom der en lidt strengere gennemgang og Allan OZ1HKT dukkede op og kom med i arbejdet. Nu begyndte der også at komme ting i traileren til elektronikskrot. Efterhånden blev der tyndet godt ud i sagerne og til sidst blev det resterende sat på hylderne i det rengjorte depotrum. Sagerne blev sorteret og sat op i et overskueligt system.

Radiorummet blev tømt og rengjort af Henning OZ2I. Nogle radioamatører havde private ting stående som havde stået ubrugt i lang tid og det blev pakket sammen til afhentning af de pågældende.
Der blev gjort plads til to operatørpladser med adgang til antennerne og det er meningen at vi skal have lavet en "udspekuleret" antenneomskifter så det ikke bare er kablerne man skifter.
Også en elektronikarbejdsplads blev der gjort plads til i radiorummet. Værktøj, loddestation og måleudstyr blev sat op på det lille bord og så er det meningen at der bliver plads til lodning, måling og bygning af elektronik projekter.

Så nu ser vi frem til næste klubmøde hvor vi håber alle vil være med til at komme med bidrag til hvordan vi skal indrette os i klubhuset.

Se billeder fra "Lagersalget" på græsplænen foran klubhuset.