Aabenraa

Mojn Venner!

Torsdag den 16. September 2021  havde vi igen klubmøde i OZ6ARC, og denne gang havde vi besøg af Lars OZ4UL og John OZ2JJK.     Lars havde lovet at han ville bage fine surdejs boller til os og det var en kæmpe succes, der var pålæg og dejlig kaffe, rigtig hyggeligt.        Stor tak til dig Lars for det gode initiativ….. derefter gik snakken lystigt blandt de 12 fremmødte.

Udenfor blev Poul OZ9PO’s ny fremstillede UNUN og forlængerspole testet i samarbejde med Gert OZ1BMO. Poul havde medbragt 2 fine teleskop master som tråden blev opsat i, og efter lidt justeringer i tråd længden fik vi SWR ned på 1:1.1 dog med en noget spids karakteristik. Vi enedes om at yderligere justeringer skulle foregå på QTH hos Poul, da den slags antenner har det med at ændre karakter efter forholdene.

Spændende at høre hvordan det kommer til at køre hos Poul…..

På mødet havde John OZ7UE også et forslag til et fælles bygge projekt, et sikrings kredsløb der beskytter vores kostbare stationer mod overspænding og polaritets fejl hvis PS skulle gå i knæ. Det blev modtaget med begejstring og John vil undersøge leveringen af komponenter (SMD) og evt. print, så vi kan komme i gang.

Vy73 de OZ1BMO

Gert